icon

Problémy s novými dioptrickými okuliarmi - Grand Optical

14. feb 2025

Zdravim Vás všetkých
Pred nedávnom je to asi týždeň dozadu mi finálne boli spravené moje dioptrické okuliare spolu s rámom kde som zaplatil dokopy 400€.
Viete ako to je prídete do optiky sadnú vám okuliare a ste natešeny že do týchto môžu ísť rovno sklá a tieto si vyberáte to bol môj prípad. Lenže po druhom dni čo som ich mal plastové podotýkam sedeli mi perfektne len čo som ich nosil jeden celý deň tak som mal také otlaky za ušami že som tam bol späť a začala mi ich ohýbať v poriadku. Ohybala ich do takej miery že na druhý deň som tam bol znova že sú krýve (straníca) tak mi jej kolegyňa napravovala a povedala že by mali sedieť v poriadku nič mi nebolo odišiel som ale celý čas som sa snou hádal že vidí že sú krýve a ukazovala mi že za uchom to nemá byť prilahnute na lebke za uchom pritom druhu stranicu tak mám a nič ma tam neboli. Na tej druhej kde mi to napravovala koncova časť vyzerá jak nimbus 2000. A ešte mi povie či som si na ne nesadol. V poriadku. To by nebolo nič. Momentálne ma nie že boli tá časť stranici a mám tam otlačky ale ešte po 24hodinach nosenia okuliarov ma bolí aj nosník a odtlačky tam mám neskutočne. Myslíte že by sa dalo niečo s tým spraviť?

ariannazara
14. feb 2025

Robím v optike. Skus si tie nosniky trochu vyhnúť sam, normálne to vyskúšaj poohynat aby ti to pasovalo. A za ušami, no poloz ich niekde na rovny povrch stoja rovno? Keď máš pocit ze su krive?
Ono mna tiez nove okuliare vždy páru dni tlačia kým si "zvyknem"😃

autor
14. feb 2025

@ariannazara to je plastový rám s tým nič nespravim

ariannazara
14. feb 2025

Hej no treba to nahriat a zrovnat. Určite chod nenechaj sa odbiť.

0silvia0
14. feb 2025

Ked ti prvy den sedeli dokonale, mal si chvilku pockat, aj ked ta tlacili za usami. Mna tiez nove okuliare tlacili 2 dni a potom to preslo.
Teraz ich uz mas nejake cele rozhasene

taktotedanie
15. feb 2025

Ked polozis okuliare konce stranic sa dotykaju podlozky? Ak nie tak ano su krive
GO ja osobne absolutne neodporucam a plastovy ram by som si nikdy nekupila, skoda zarobili
Musis sa dovolat spravodlivosti chod a otravuj ich nic ine ti nezostava

autor
15. feb 2025

@ariannazara už som tam bol 4x úplne odmerane tie ženy

autor
15. feb 2025

@taktotedanie vieš čo ta straníca jedna je kryva a ten koniec ako taký vešiak ako to nazvať mi za uchom nesadne na lebke je tam veľký priestor voľny

autor
15. feb 2025
taktotedanie
15. feb 2025

Takto az tak krivo nevyzeraju
Uprimne do buducna sa poucis a snad aj dalsi ludia
Ziadne plastove pkuliare a toboz nie bez sedielok hlavne ludia co sa potia alebo maju mastnu plet

taktotedanie
15. feb 2025

A nezakladal zbytocne nove temy, neviem ci sa v GO dovolas spravodlivosti, oni zaplatene dostali

0silvia0
15. feb 2025

@taktotedanie to je vec nazoru. Ja zas neznasam kovove ramy so sedielkami. Uz 10 rokov nosim len plastove ramy a vyhovuju mi ovela viac ako kovove, ktore som nosievala predtym. Chce to ale dokladnejsie vyberat a skusat idealne ked sa cloveku venuje skuseny optik.

taktotedanie
15. feb 2025

@0silvia0 napisala som dovody

0silvia0
15. feb 2025

@taktotedanie ved dobre, ja som zasa napisala svoj nazor