icon

Psychológ a psychiater v Ružomberku

nela1916
13. dec 2017

Ahojte!

Viem, že rozumnejšie by bolo riešiť to v skupinách, ale skúsim aj takto verejne: potrebovala by som nejaké tipi na psychiatra a psychológa (resp. psychoterapeuta) v Ružomberku alebo v Liptovskom Mikuláši. Vlastne potrebujeme obidvoch v nesúvisiacich veciach, týka sa to ale dospelých pacientov.

Inak ešte by ma zaujímalo, akým spôsobom sa dá dostať k psychológovi? Musí to byť nevyhnutne odporúčací lístok od DR? Lebo nie je to vo veci ťažkých akútností alebo tak, ale skôr prediskutovanie opakujúcich sa krízových situácií a nájdenie mechanizmov na ich zvládnutie a vlastne nič naliehavé.

vincp
•
13. dec 2017

Dobry den, pre navstevu psychologa ani psychiatra nie je potrebny vymenny listok od obvodneho lekara. Psychiatricka v LM je oproti policajtom, pri Dr. Halkovej, hned vedla Faxcopy. Psychologov je viacero, oproti starej Hypernove je ich viacero, zrejme prave podla oblasti, ktorej sa venuju. Vsetko dobre

deti95060810
•
13. dec 2017

čo ja viem k psychiatrovi netreba výmenný lístok, k psychológovi lístok je potrebný...

nela1916
autor
•
14. dec 2017

Tak vám zatiaľ veľmi pekne ďakujem, ten odporúčací ma asi neminie. ☹ Ale ak by ste ešte vedeli aj o nejakých ľuďoh z RK, veľmi by potešilo.

majulka0509
•
14. dec 2017

@nela1916 nepotrebujete vymenny listok, pokial si to budete platit. U mna to tak bolo, ale kedze mi pani psychologicka odporucila viac sedeni, tak som si isla pre vymenny listok k obvodnej a preplacala to poistovna

nela1916
autor
•
14. dec 2017

@majulka0509 No tak to už hej, to už dáva logiku. 🙂 A koľko to vyšlo za jedno sedenie?

majulka0509
•
14. dec 2017

@nela1916 nepamatam si presne 25 alebo 30 eur.

ibrunova
•
14. dec 2017

@nela1916 V RK je výborný Naď..

nela1916
autor
•
14. dec 2017

@ibrunova A nie je to detský resp. pre mládež?

ibrunova
•
14. dec 2017

@nela1916 To neviem, treba sa asi s ním spojiť.. Ja ho nepoznám, len kamoška ho veľmi chválila.

nela1916
autor
•
14. dec 2017

@ibrunova Hej vlastne už som o ňom kedysi dávno počula, iba sa mi marí, že k nemu chodili nejakí študenti sš. Zistím si to a inak ďakujem. 🙂