Pure Whitening - bielenie zubov
Ahojte, niekto skúsenosti s touto metódou bielenia? Kedy ste videli výsledky? Stalo sa niekomu, že mu to zuby nevybielilo? Citlivosť zmizla?
Vďaka za rady
@mitama ja som brala pokial cele nevybrala, 10tka 2 tyzdne, 16 2 týždne a az tak ambulantné
@sonula209 ja mám tiež doma už ten 6%, teraz 6.11 idem na ambulantné a doma tie dve hodiny denne myslím sa pokračuje s tým 6%, uvidím čo mi povie dentálna, teraz mám na posledné 3 dni 10% už mi 16%m došiel. rozdiel som videla už po týždni, ale niekedy v noci ma tak bolia zuby nechcem furt tabletky na bolesť brať , cez deň človek tu citlivosť vydrží len tá noc, ale zaujímavé že nie každá noc .
Ahojte prosim vas mozem sa opytat tie co uz mate dlhsie vybielene zuby PW metoodou stale je vysledok rovnaky? Dakujem
@sunsetsunrise no presne aj ja tak, ibaže ja mám 7 dni s 10%, 7 dni so 16% a na ambulantne som bola na 15 deň. Ibaže rozdiel vidím minimAlny. Nepamatas si náhodou, kedy si videla konečný efekt bielych zubov? Či postupne, na konci či hneď? Mne ešte ide doobjednať 16 a 6%, takze sa mi to predĺži asi na mesiac a pol ale som zúfalá z toho, aké to mám citlivé a zatiaľ bezvýsledne :/ mna to vlastne boli stále, či jem nejem pijem nepijem
@river_song áno viem že pri tehotenstve je kontraindikácia.
@mitama Ahoj, zaujímalo by ma, ako to u teba dopadlo po tom predĺžení bielenia – pomohlo to nakoniec a vybielili sa ti zuby?

@sonula209 ja mám na tých 14 dní vždy gél 16% a doma si potom budem bieliť zo 6% ten už mám doma. lebo niekto písal že mal 10% na prvé dni tak neviem od čoho to záleží že ja mám na doma 16%