icon

Pustia ma po vybratí stentu z nemocnice?

16. jan 2025

Dobrý deň chcem sa spýtať ,ktorým vyberali stent..
Idem na vybratie stentu spravia mi to v ten deň a pustia ma dom alebo tam musím byť hospitalizovaná ...... Ďakujem
Jedná sa o Nemocnicu v Skalici

hylary
•
16. jan 2025

Ja som bola v bb. Vybratie stentu je 20 sekundova bezbolestná záležitosť.. keby aj jeho zavádzanie bolo také 🫣

autor
•
16. jan 2025

@hylary mňa pri zavádzaní uspali tak preto sa pýtam ,lebo pri prepustení som sa pozabudla spýtať

hylary
•
16. jan 2025

Tak to si mala super.. mne to robili "zažíva" a skoro som umrela od bolesti.. ako píšem, vyberanie je rýchle a bezbolestné, žiadnu hospitalizáciu netreba.. mas stent v močovej rúre kvôli obličkovým kameňom?

persnikitty
•
16. jan 2025

@hylary mne takisto v 6 mesiaci tehotenstva, nebolo to nič príjemné, ani gynekológ mi nechcel veriť, že mi nedali nič na umŕtvenie. Vyberali mi ho po 600nedelí, do pár minút som bola z ambulancie preč, dalo sa v pohode vydržať.

autor
•
16. jan 2025

@hylary áno mala som záchvat tak si ma tam nechali vybrali kameň z močovej trubice a ,že museli zaviesť stent a mám ísť na vybratie tak a nevedela som čo ako ....
No a to nezávidím že zaživa fu ....

zuzulkika
•
16. jan 2025

Juuj ...sa mi vynorila pamiatka...a moje upchate žlčove cesty...zavádzanie....ako taký pouličný pes som sa cítila.... aj toho by uspali....odobratie stenu...ma riadne nadopovali...

moncicna
•
27. jan 2025

@hylary podobne ešte stale ho máte ?

hylary
•
27. jan 2025

@moncicna to bolo v roku 2021 takže nie

slavka1988
•
27. aug 2025
@hylary

Tak to si mala super.. mne to robili "zažíva" a skoro som umrela od bolesti.. ako píšem, vyberanie je rýchle a bezbolestné, žiadnu hospitalizáciu netreba.. mas stent v močovej rúre kvôli obličkovým kameňom?

@hylary mne ho zavádzali pred 2 týždňami hrozna bolest pri tom :( a teraz ani nehovorím vkuse mam nutkanie na močenie a ked idem reze a boli