icon

Rakovina hrubého čreva: Ako pomôcť starej mame?

dzuls25
14. máj 2024

Ahojte moja stará mama ma rakovinu hrubého čreva a konečníka. Nejakú časť nádora jej vyoperovali. Potom ju poslali domov s tým že máme čakať na výsledky. Babka fungovala normálne sem tam sa sťažovala že ju boli jazva. Pred dvomi týždňami ostala úplne ležať strašne schudla začala vracať a vôbec nechce jesť. Takže sme volali do Martina že čo s ňou mame robiť. Tam sa zistilo že výsledky už majú dávno tam na gynekológii. A keď sme da obrátili na onkológiu bolo nám povedané že pokiaľ nebude fungovať na 50 percent tak tam nemá ani chodiť. Ale k veci babka ma vývod z hrubého čreva napriek tomu jej z konečníka začalo vytekať ako keby stolica a má taký hnilobný zápach. Veľmi jej opuchli nohy a je veľmi vyčerpaná. Je toto koniec? Máte s tým niekto skúsenosti? Lekári sa vyhováraju jeden na druhého. Onkologička nám dokonca povedala že jej máme povedať že nech už ide hore(nech zomrie). Čo nás čaká babka stále dúfa že jej dajú chemoterapiw alebo že ju ešte operujú.

Strana
z2
monikkatt
14. máj 2024

@deti95060810 akoze nie?? Staci narobit poriadky a hned sa veci pohnu. A neodisla by som dokial by sa o nu riadne nepostarali. Ked bude kazdy drzat hubu a krok tak to tu potom tak vypada.

krtko1313
14. máj 2024

@dzuls25 dúfam, že keď páni mali také pekné reči, babičke dali aspoň infúzie, doplnenie tekutín a od bolesti. A tá onkologička je z Martina?

cina1
14. máj 2024

vivat nasi pani bieloplastoví (samozrejme cest vynimkam)....ani keby mali platy desattisicove, nic by sa nezmenilo na ich otrasnom pristupe...

Strana
z2