Rakovina močového mechúra - príznaky
Ahojte je tu niekto s touto dg...ake ste mali priznaky..ako vam to zistili..dakujem za kazdu odpoved pripadne skusenost
@nati333 my sa vôbec asi nechápeme 😂 a preto moj príspevok asi vyvolal taku diskusiu... nie nevravela som jej ze to bude dobré, pretože nie kazdy chce počuť tie slová . Kazdy sme iní. Mamina je pragmaticky založená ju zaujímalo len to kolko života jej zostava a ci je nejaká nadej na uzdravenie. Ona mala rakovinu hrubého čreva. Ale uz tu nie je. Zomrela nakoniec , no nie na rakovinu.
@kikusenka1 chapem ale nie kazdy je ako vasa mamina...to musite chapat...inak uprimnu sustrast. Aby ste ma pochopili ani ja nepotrebujem medove motuzi pod nos, ale opora a psychika je dolezita...podla mojej onkologicky je 50 percent uspechu prave psychika a tu treba niekedy podporit...ludia v remisii napr uz pred kazdou kontrolou pocituju stres a strach...potom zase pridu lepsie dni a clovek na chorobu ani nepomysli...moj nazor nemenim onko pacientom urcite nepomoze info kto kedy umrel...to je cele.
Chceli ste vedieť skúsenosti tak opísala skutočnosť. Aj smrť žiaľ k tomu patrí. Tlapkanie po ramene a slová to bude dobre tiež nevyliecia....
@kikusenka1 aké ste realistky, keď sa Vás to netýka. Viete podpriť človeka. Radosť čitat tieto diskusie...
@nati333 my sa vôbec asi nechápeme 😂 a preto moj príspevok asi vyvolal taku diskusiu... nie nevravela som jej ze to bude dobré, pretože nie kazdy chce počuť tie slová . Kazdy sme iní. Mamina je pragmaticky založená ju zaujímalo len to kolko života jej zostava a ci je nejaká nadej na uzdravenie. Ona mala rakovinu hrubého čreva. Ale uz tu nie je. Zomrela nakoniec , no nie na rakovinu.
@kikusenka1 ak si precitate vas povodny prispevok pochopite preco vam ludia pisali ze ste neempaticka...

@kikusenka1 To je pravda...som rada,ze sme sa konecne pochopili pisali ste ze pozitivny pristup k liecbe pomaha k tomu patri aj to potlapkavanie...a ano niekedy uz ani to nepomoze....Poviem vam priklad pisali ste ze vasa mamka tiez prekonala onko chorobu...urcite ste jej neroxpravali, ze mami k tejto chorobe patri aj smrt a kto vsetko nato kedy umrel nebudem ta potlapkavat po chrbte lebo ti to nepomoze..ale urcite ste ju povzbudili,ze bude liecba a uzdravi sa...dufam,ze sme sa teraz uz pochopili...niekedy clovek nieco napise co ani tak nemysli.