Rakovina prsníka
Prosím vás o radu, kamarátka ma rakovinu prsníka - ak niekto ma skúsenosť, prosím poraďte čo je dobré na takéto ochorenie . .
Našla som niečo čo podporuje liečbu - http://www.otehotnenie.sk/product/indol-3-c-akc...
prosím o skorú odpoveď, ďakujem..
Rakovinu vyhubi ketogenna dieta, teda dieta bez cukru. Rakovina sa zivi cukrom, a ked odstavite cukor, tak rakovinove bunky zacnu pomaly odumierat. Tu je napisane viac: http://www.canceractive.com/cancer-active-page-...
Tu je aj vedecka praca, jedna z mnohych, o tomto sposobe liecby: http://www.johannescoy.de/downloads/2011_Mjiyad...
Dobrý deň,
ÚPLNE ZADARMO VYTETUJEM OPERÁCIOU POŠKODENÉ, ALEBO INAK DEFORMOVANÉ (RODENÁ VADA A POD.) ŽENSKÉ DVORCE A BRADAVKY! Info na info@veronikakocianova.sk. Veronika Kocianová profesionálna kozmetička a odborníčka na tetovanie permanentného make-upu. http://www.beautystudioveronika.sk/
@durianovaalexandra ako si prisla na to ze mas rakovinu prsnika? Nahmatala si si hrcku ci to bolo aj viditelne?
@mariaterezia
@jane00-vtiahla sa mi bradavka, sla som k lekarke,potom na sono,tam mi povedala lekarka,ze je to v poriadku.lenze bradavka zostavala vtiahnuta,prsnik tvrdol,takze zase ma poslali na sono,zasa bolo vsetko ok.mojej zenskej sa to vsak nezdalo,poslala ma na sono inam a ked som tam prisla,lekarka sa na to len pozrela a povedala,ze to nebude ok. A ani nebolo,hrcka totiz mala uz 9 cm 🙂 a bola zhubna samozrejme.poniektori lekari,by mali vratit diplom.
@durianovaalexandra v prvom rade prajem vela sil a pozitivnej energie,aby ste tu svinu hnusnu porazili a chcem sa opytat koli comu naordinovali hormonalnu liecbu? Vsade sa hovori o tom,ze prave hormóny su jednou z pricin vzniku rakoviny
@durianovaalexandra prajem veľa síl mne operovali prsia 3x dopadlo to dobre fibroadeon -nezhubný nádor strašne muky to čakanie na výsledky,teraz chodim každý rok na sono a zase tam niečo je
@bekynka30 to ma mrzi... drzim palce aby sa to dobre skoncilo. Ten obrazok hore som pridala ja. Je to moja vcerajsia fotka. Krstna (mamina sestra) mala rakovinu prsnika a vies, cloveka vsetko mozne napadne ked sa objavy nieco take. Dnes mi to prasklo a kopa hnisu a krvi som z toho vytlacila. Ako dufam, ze je to len nejaky zapal....
@anita001 ja som tiež také niečo mala na prsníku vytlačila som z toho kopu krvi, hnisu asi aj dva, tri dni som to čistila ..dezinfikovala som to septonexom a pekne sa to zacelilo len mi ostala jazvycka
Iste sa to zahojí 😉
@globtelnet dakujem ;) aj ja verim ze to bude len take banalne... ale strach ma velke oci ;)
@bekynka30 len jemne som to stlacila a islo... uz sa to otvorilo ta som nemohla nevycistit. U dr som bola ked to bolo v pociatku. Dal mi framikoin a som potierala. Zmencilo sa ale po tyzdni sa to znova zvedsilo az to bolo uplne vydno ze sa to zhorsuje a framikoin uz nezaberal. Dr vravel ze mam prist ak dostanem teploty. Ze je to zapalena potna zlaza abo chlpok. Este k tomu kojim takze som chcela vediet co to asi je.
@anita001 Áno zápal nejaký som to mala tiež červené a úplne teplé. .Tiež som sa zľakla, ale už je v pohode .. 🙂 držím palce 🙂
@marca12 , je to liečba, kedy sa hormónmi zastavujú iné hormóny, ktoré by mohli opäť spustiť lavínu 🙂
@bekynka30 - vy sa držte, ja už chodím na kontroly raz za polrok, teraz mám ísť 30.-ho aj na sono prsníka , aj brucha...., ale nemyslím na zlé.Vtedy, ked mi to zistili, tak som cítila, že to nebude dobré.
@anita001 -to je bradavka ? Videla som niečo podobné, hoci to vyzerá ako zápal, určite by som isla k odborníkovi, pretože človek nikdy nevie. Na onkologii mi povedali, že všetko čo tam nemá byť, je zlé (nemyslím tým zhubné).Treba s tým ísť.
@durianovaalexandra nie nieje to bradavka. Mam velke prsia a toto sa mi spravilo na okraji podprsenky. Pekne sa to hoji. Uvidim ci znova pojdem. Pridem si ako hypochonder. Mm tlaci aby som sla, ale mam 5m dcerku a musim ju brat so sebou.
Chcela by som sa opytat,kamoskina znama ma rakovinu prsnika,uz jej zacalo asi metastazovanie,strasne ju bolia krize.dnes sa jej vyhodil pasovy opar.uz len lezi,stale je slabsia a slabsia.doktorov odmieta.nemate niekto prosim s takym niecim skusenost?nevieme aky je jej stav,kolko casu jej ostava nakolko lekara odmieta..dakujem
Potrebovala by som poradit. Mamke vyoperovali prsnik a chcu dat chemoterapiu atd. Ale chcela by skusit najprv alternativnu liecbu a ak nezavere tak potom na chemo.
Ako sa da zistit zlepsenie stavu/ ci zabrala alternativna liecba? Ake odbery/vysetrenua sa daju urobit pred tym ako zacne chemo ?
Potrebujem poradit ci existuju konkretne vysetrenua ci sa rakovina nerozsiruje /zasravila/zmensuje po aplikovani alternativnej cesty. Vopred dakujem za konkretne rady ...
@mariaterezia ahoj, mozem sa opytat, pocas liecby je clovek asi vyradeny, vsak? Rozmyslam, ci sa da popritom pracovat, ked clovek chodi na chemo a oziare, ale asi som optimistka velka :D Vela zdravicka prajem, aby si zila este 100 rokov a bola fit stale nonstop 🙏♥️

vysvetlenie problematiky:
http://www.celostnimedicina.cz/sokujici-pravda-...
rada lekarov, ktory prisli na prirodnu liecbu: www.curenaturalicanto.com / prejst na kontakt, viete sa aj poradit/
B17, salvatrol v tabletkach /viramin ,podobny tym, ktore su v ovoci a zelenine od vasej babky bez chemickej upravy ! / v bille ani nikde inde nenajdete /,uspesny v boji proti pliesnovym parazitom-ako je aj rakovina
roztok hydrogenuhlicitansodny-lekaren
nemate co stratit, chemoterapia je najhorsia cesta k uspechu
keep smile!!!
vela stastia!🙂