icon

Ranný nedostatok endorfínov: Ako sa s tým vysporiadať?

8. júl 2024

Zdravím vás, mávate aj vy problém s tým, že ak nejdete do práce, ste doma a pospíte si dlhšie ako do určitej hodiny rannej tak sa vám už do ničoho nechce? Pre mňa sú takéto dni moc únavné celý deň som ospalý a ťažko sa mi vykonávajú základné úkony, ako upratovanie a veci, na ktoré nemám čas pri zamestnaní. Dnes som nespal dlhšie, vstal som okolo 8:00 a som doma ale do práce vstávam 5:30... Rovnako to mam aj s tým, keď čerstvo po prebudení surfujem po nete... Máte to niekto podobne? Prekonávate sa alebo užívate nejaký výživový doplnok? Vopred vám ďakujem za každú odozvu..🙂Prajem ešte krásny zvyšok dňa..

michaela329
8. júl 2024

Za bežných okolností vstavam okolo 5:30 a idem behať - teraz sa dá aj vonku. Endorfíny zaručene.

princkrason
8. júl 2024

@michaela329 hned zrana si ist zabehat , ty si iny robocop

michaela329
8. júl 2024

@princkrason a nie je nás málo 🤷😃

olivia_c
8. júl 2024

Mavala som kedysi ako mladsia. Odkedy vstavam pravidelne cely rok bez ohladu na to, ci musim alebo nemusim vstavat v rovnakom case medzi 05 a 05.30 tak tento problem uz nemam.

smutok20
8. júl 2024

To, čo popisuješ dobre poznám. Keď vstanem napr aj cez víkend do 7mej, tak som aktívna po celý deň. Keď ma lenivosť alebo manžel presvedčí nech si ešte kľudne pospím, veď je víkend a pretiahnem to napríklad do 9tej, tak mi je celý deň na nič - slabo, zle od žalúdka, bolí ma hlava, nič sa mi nechce, som vyslovene neproduktívna a lenivá. Takto to mám odjakživa, preto aj cez víkendy vstávam v obvyklom čase, lebo inak mám skazený celý deň 🙈