icon

Ráno som sa neudržala na nohách. Prečo sa to stalo?

18. júl 2026

Som ešte mlada, nemam ziadne zdravotne problemy mam len mierne nizky tlak. Lieky neberiem ziadne.
Rano som chcela vstat a zrazu som si vobec necitila nohy takze som sa na nich neudrzala a okamzite som spadla na zem. Pad nebol bolestivy a nespadla som na hlavu. Nohy som si nasledne uz okamzite citila ale ako som sedela na zemi prislo mi velmi zle na vracanie plus ma chytila zimnica. Vsetko nahle a okamzite. Lahla som si spät do postele a uz mi bolo super. Stalo sa to vcera a citim sa odvtedy dobre. Nikdy nic take sa mi nestalo, co to mohlo byt? Nebolo to take to klasicke ked sa rano postavite ze sa vam toci hlava, tuto ma vlastne nohy neudrzali ale vedomie a vsetko som mala aj si pamatam.

anonym_aa8e78
18. júl 2026

raz sa mi to stalo, nejak som po tom nepatrala co to je odvtedy sa to nezopakovalo. stalo sa to ked som mala 25, teraz mam 27 som zdrava, na nic sa neliecim.

anonym_b62cd0
18. júl 2026

@anonym_autor Ak máš možnosť, sleduj si krvný tlak aj hodnoty cukru.Vies o tom, že tlak máš skôr nižší,a preto vstávaj na etapy.Prv sa posad a až po chvíli skús vstať.Mne sa stalo už aj to,ze pri náhlej zmene polohy z ľahu do statia,som odpadla a stratila vedomie.Po prebratí mi bolo zle a späť do postele som sa len doplazila

anonym_c6dfe4
18. júl 2026

Určite by bolo fajn ako bolo povedané kontrolovať cukor a tlak. Ja som celý život skôr hypoglykemická a výrazne hypotonická, avšak nohy sa mi ešte nepodlomili. Skôr čierne pred očami, pocit na odpadnie a mdloby. Nos pri sebe aj hroznový cukor. Ak by sa ti to opakovalo ešte raz, vyhľadaj lekára. Nechcem strašiť, mojej mamke sa takto podlomili nohy a spadla, neprisudzovali sme tomu nejaký význam, lebo to rozchodila. A následne dostala infarkt.

anonym_5ee991
18. júl 2026

takéto stavy mávam pri migréne. Len to trvá nie minúty, ale celé hodiny.

danielad9
18. júl 2026

@anonym_autor stalo sa mi to raz v živote a trvalo to asi tak 2-3 minúty. Neustále som sa chcela zdvihnúť a nešlo to. Netuším z čoho to bolo. Stalo sa to asi 8-9 rokov dozadu a odvtedy našťastie nič

martinka13
18. júl 2026

Veľmi nízky tlak. Pomaly si sadnúť na postel. Vstať až po pár minútach

anonym_57213c
18. júl 2026

Z nizkeho tlaku. Treba pomaly vstavat.

autor
18. júl 2026

@anonym_autor lebo ja mam nonstop tlak 90/60 a nemam problem vstavat iba sa mi mierne zatoci hlava a nic. Akurat nechapem preco mi tak velmi prislo na vracanie a studeny pot.
Co sa tyka toho cukru mate pravdu. Vraj ho mam rána trochu menej ale este som s tym nemala problem

autor
18. júl 2026
@danielad9

@anonym_autor stalo sa mi to raz v živote a trvalo to asi tak 2-3 minúty. Neustále som sa chcela zdvihnúť a nešlo to. Netuším z čoho to bolo. Stalo sa to asi 8-9 rokov dozadu a odvtedy našťastie nič

@danielad9 nepríjemné