icon

Rastúce znamienko

30. máj 2023

Ahojte. Je tu niekto kto mal rastúce znamienka a bolo po biopsii v poriadku?

luccija
•
30. máj 2023

Ja.. nie každé čo narastie musí byť zhubné.Ale bála som sa veľmi.

autor
•
30. máj 2023

@luccija super správa 😊 ďakujem. Nebola som si istá či sa môžu znamienka meniť. Ja mám v oku už roky veĺké znamienko. A mne sa zdá že narástlo. Zajtra idem k očnémi či sa mi na to pozrie.

autor
•
30. máj 2023

@luccija aj ja sa bojím čo mi povedia. Mala som onkologické ochorenie a odvtedy sa furt pozorujem...

7miriam77
•
30. máj 2023

Ja som mala na chrbte rastúce znamienko, bolo teda dosť veľké,vyberali mi ho na chirurgii, ... biopsia bola negatívna. No bála som sa dosť. Držím palce 🍀

leniel
•
30. máj 2023

prave som to riesila, za rok mi narastla hnusna cierna pliaga na cele, najprv ako spendlikova hlavicka, narastlo na vyse 1 cm... nebolo mi vsetko jedno, nastastie vsetko ok

autor
•
31. máj 2023

Ďakujem Vám. Dostala som termín na zajtra tak uvidím čo povedia. Viem si predtaviť čím ste si prešli kým prišli výsledky, som rada že ste mali všetko v poriadku 😊.

7miriam77
•
31. máj 2023

Držím palce, dobre to dopadne 🍀🍀🍀

domca90
•
31. júl 2023

Ahojte.Aj môjmu priateľovi sa zväčšilo za 4-5rokov a aj stmavlo.velmi sa bojim.konečne som ho dokopala, že po lete si ho dá vybrať.len dúfam ze nebude neskoro,ja mam v hlave už hrozné scenáre....ma ho uz vela rokov co si pamätám a viem ze aj svokra ma take,presne na tom istom mieste,len svetlejšie. teraz to ma takéto

kvetinka75
•
31. júl 2023

ja mám od narodenia jedno, ktoré sa zväčšuje a je v poriadku

dotka04
•
10. máj 2024

Dobry den, ako ste dopadli?