icon

Recenzie na antidepresíva Elicea

mirka731
14. aug 2025

Dobrý deň vie mi niekto dať recenzie na Elicea antidepresíva ? Pomohli? Ďakujem krásne 😊

broncici
14. aug 2025

@mirka731 vobec nepomohli
brala som najvyssiu davku. vysadila som

anonym_751595
14. aug 2025

Nie, vydrzala som pri tom lieku 4 mesiace a bolo mi tak zle, ze som chcela zomriet. Absolutne nepomohol a liek som vysadila.

broncici
14. aug 2025
@anonym_751595

Nie, vydrzala som pri tom lieku 4 mesiace a bolo mi tak zle, ze som chcela zomriet. Absolutne nepomohol a liek som vysadila.

@anonym_751595 mne nic nerobil
slaby ja mam ocd

klotildabazarik
14. aug 2025

@mirka731 uplna sracka podobne ako tritico, nezabrali navyse vedlajsie ucinky ako zvracanie nikdy viac

broncici
14. aug 2025
@klotildabazarik

@mirka731 uplna sracka podobne ako tritico, nezabrali navyse vedlajsie ucinky ako zvracanie nikdy viac

@klotildabazarik a co si nasadil?

anonym_9ac733
14. aug 2025

Beriem tyzden na depresiu a ocd, zatial podla ocakavani nezabrali. Uvidim o niekolko tyzdnov, kedy by sa mal prejavit ucinok. Neziaduce ucinky nemam.

mirka731
autor
14. aug 2025
@anonym_9ac733

Beriem tyzden na depresiu a ocd, zatial podla ocakavani nezabrali. Uvidim o niekolko tyzdnov, kedy by sa mal prejavit ucinok. Neziaduce ucinky nemam.

@anonym_9ac733 dobrý večer a začali ste brat hneď celú ? Lebo ja mám rozdelene prvé dva dni štvrtku potom dva dni polku potom trištvrte a potom celú 😃

broncici
15. aug 2025
@anonym_9ac733

@anonym_9ac733 prepacte ale ani nezaberu.
su hrozne slabe. seroxat skuste

anonym_14494c
15. aug 2025

Mne zabrali, beriem na “doplnenie” serotoninu kvoli depresivny stavom. Beriem uz 8 mesiacov, prve pozitivne zmeny som citila uz po 2-3 tyzdnoch. Po cca 3 mesiacoch mi doktorka zvysila davku z 1 tbl na 1,5, lebo som sa prestala citit tak dobre a zatial je to fajn. Len netreba ich brat nalacno, lebo je z nich vtedy strasne zle od zaludka.

zitush
1. sep 2025

ja som elicea brala ale vysadili mi ich na koznom ci nahodou nie su pricinou mojej zihlavky a presla som na paroxetin (arketis) uz su tomu 3 roky ... ale chcem to zmenit a vratit sa k elicea ... ci niecomu podobnemu udrziavaciemu ... mne to stacilo .. na tetaniu, uzkosti, paniku a z toho vyvodiace depresie sa liecim cca 8 rokov a jedine co lutujem, ze som nesla za psychiatrickou hned, ale trapila som sa 3/4 roka bez liekov
a z arketisu som velmi pribrala

suge
1. sep 2025

Mne Elicea pomohla, pozitívne účinky som začala badať po cca mesiaci užívania. Nežiaduce účinky som mala minimálne.

anonym_26bb6a
30. jan 2026
@mirka731

@anonym_9ac733 dobrý večer a začali ste brat hneď celú ? Lebo ja mám rozdelene prvé dva dni štvrtku potom dva dni polku potom trištvrte a potom celú 😃

@mirka731 ahoj, môžem sa opýtať ako to dopadlo? Tiež mám rovnako nastavený začiatok užívania, tak ma zaujíma či boli nežiadúce účinky, pripadne kedy zabrali lieky. Vďaka

mirka731
autor
30. jan 2026
@anonym_26bb6a

@mirka731 ahoj, môžem sa opýtať ako to dopadlo? Tiež mám rovnako nastavený začiatok užívania, tak ma zaujíma či boli nežiadúce účinky, pripadne kedy zabrali lieky. Vďaka

@anonym_26bb6a ahoj,dopadlo to super 👌🏽 nežiaduce účinky boli ale po pár dňoch prešli 🙂 a už po mesiaci mi bolo oveľa lepšie 😊 čiže u mňa zabrali na výbornú

anonym_26bb6a
30. jan 2026
@mirka731

@anonym_26bb6a ahoj,dopadlo to super 👌🏽 nežiaduce účinky boli ale po pár dňoch prešli 🙂 a už po mesiaci mi bolo oveľa lepšie 😊 čiže u mňa zabrali na výbornú

@mirka731 ďakujem a teším sa s tebou 🙂