icon

Rezonancia - falošný výsledok

26. aug 2022

Je tu niekto komu sa stalo že bol na rezonancii "niečo mu našli " a keď išiel po nejakej dobe znova zistili že nič nemá a iba sa pomýlili/zamenili výsledky?Kde sa dá v takom prípade sťažovať?

acer11
Autor odpoveď zmazal
nika11103
26. aug 2022

Všetci sme omylní sme len ľudia určite to neurobili naschval . Jasne že to je nepríjemne ale prečo hneď sťažovať buď rada že je všetko v poriadku to je úžasná správa nie ? Lepšie ako keby tam naozaj niečo malo byt

janai1
26. aug 2022

Áno, mne zamenili výsledky a povedali že mám už všade metastázy a ostáva mi par týždňov 🤷‍♀️
Nesťažovala som sa nikde, načo? Každý sa môže pomýliť a ver tomu, že ich to tiež trápi

kacena4
26. aug 2022

ako ze pomylili... zamenili.... to su dve rozne veci. to co mas na 1 snimke nemusi byt na kontrolnej . my sme tak mali nalez na mozgu 2 mri to vyvratilo

janai1
26. aug 2022

A k tomu, že sa pomýlili. Si si istá, že si sa absolutne vôbec nepohla? Mohla si mať na snímkach nejaký fľak z toho že si sa pohla

drake122
26. aug 2022

To, že na jednej MRI niečo popísali, a na druhej to nenašli neobstojí pri žiadnej sťažnosti. Neviem čo chceš, buď rada, že nič tam nie je. Dôvod na sťažnosť je, keď Ti na prvej povedia, že všetko ok, na druhej sa niečo zistí, a spätne sa potom konštatuje, že aj tam to bolo vidieť, ale nepopísali to.🤷‍♂️ I v tomto prípade to však nie je zámerné, jednoducho ten kto popisoval je tiež človek a každý sa môže pomýliť.

mikadooo
26. aug 2022

Asi úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Skús si vygoogliť nejaký kontakt na nich.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
26. aug 2022

Ďakujem všetkým za skúsenosti,ja sa nechcem sťažovať len ma to zaujímalo.

julka188
26. aug 2022

Mne sa to stalo - lezie na mozgu, o pol roka tam uz neboli... 🤷‍♀️

isis234
27. aug 2022

Môže sa stať, že sa ti to stratilo... aj to sa stáva... nemuseli zameniť výsledky.. Ako sa ty cítiš? Je ti lepšie? Alebo sa nič nezmenilo? Predpísali ti lieky, ktoré ti škodia? Ak by sa ti zhoršilo a nemáš nález- alternatíva, že ti zamenili výsledky... môžeš sa sťažovať ako ti radila @mikadooo. Hoc tí, čo to zavinili dááávno oželeli.. nechtiac.
Ak sa nechceš sťžovať, je to OK.