Riešenie alergickej reakcie na tvári
Poraďte nieco na alergickú reakciu na tvari. Mam ju ako v ohni, rano vstanem tak je to v pohode k večeru sa to totalne zhorší. Trvá to uz týždeň a ku kožnej sa tak skoro nedostanem
Prednison je liek skôr na rakovinu, ale môže ju aj spôsobiť. Opuch tváre (slniečková), celého tela a iné vedľajšie účinky zotrvajú aj roky, kým zmiznú. A predpokladám, že už viac neplánuješ deti. Prednison spôsobuje genetické mutácie ženy na celý život.
@anonym_autor vybavila si sa dnes na pohotovosti?
@anonym_autor vybavila si sa dnes na pohotovosti?
@senta_sofia nie, pretože dnes mi znovu zopakovali ze to musi iba kožný lekár a u nas žiadny nerobi. Az v novom roku. Dávam si diétu a trosku sa mi uz uľavilo
Nemôže to byť krém s obsahom vody keď vyjdes na mráz?
Nemôže to byť krém s obsahom vody keď vyjdes na mráz?
@veronicka88 nie, bola som iba doma. Podla mna to je alergická reakcia na nejaku potravinu. Vyslovene mi to vyzerá ako zápal koze
Chod k alergologicke, bez objednania, akutny pripad. Je milion liekov na alergiu, mozno ti daju nieco ine
@veronicka88 nie, bola som iba doma. Podla mna to je alergická reakcia na nejaku potravinu. Vyslovene mi to vyzerá ako zápal koze
@anonym_autor fenistil si neskúšala?
@anonym_autor fenistil si neskúšala?
@veronicka88 skúšala, stipe ma na tvari.
@veronicka88 skúšala, stipe ma na tvari.
@anonym_autor myslela som kvapky
@anonym_autor myslela som kvapky
@veronicka88 nie, kvapky som neskúšala iba lieky na alergiu
@anonym_autor ak môžem poradiť....som silny ekzematik a alergik...ale toto je pecka:Bioderma -atoderm intensive baume..lepsie ako kortikoidy....je to aj vo velkom baleni.Moze tomist na cele telo.Vrelo odporúčam
@anonym_autor ak môžem poradiť....som silny ekzematik a alergik...ale toto je pecka:Bioderma -atoderm intensive baume..lepsie ako kortikoidy....je to aj vo velkom baleni.Moze tomist na cele telo.Vrelo odporúčam
@anonym_9e3d7c nenacitalo ti fotku
@anonym_autor https://www.benulekaren.sk/bioderma-atoderm-int...
@anonym_autor https://www.benulekaren.sk/bioderma-atoderm-int...
@anonym_9e3d7c ja tiež som atopik silný a toto nie a nie zniesť, až štípe, tak isto som skúsila cerave a tiež štipanie kože..
aj mna vela veci stipe, robi mi strasne dobre skin cap, na plet, a ked nemam ekzem - taky malicky krem od baley z dmka, co nijak nevonia a opravuje koznu barieru a tiez ma nestipe.
No, keďže sa mi to vrátilo a moja kožna uz konečne robi tak som tam dnes bola. Dostala som sumamed, entizol, krem rozex a dva robene roztoky. Povedala ze je to alergická reakcia, ze si musim dávať pozor na stravu. Tvar mam zase ako v ohni tak dufam ze to rýchlo ustúpi

Takto sa prejavuje atopický ekzém, ktorý môže vzniknúť aj v dospelosti a o to viac je svrbivý. Ak Zodac nezaberá, alergia to nebude. Pozor, psychické napätie stav zhoršuje.