icon

Riešenie alergickej reakcie na tvári

26. dec 2025

Poraďte nieco na alergickú reakciu na tvari. Mam ju ako v ohni, rano vstanem tak je to v pohode k večeru sa to totalne zhorší. Trvá to uz týždeň a ku kožnej sa tak skoro nedostanem

Strana
z3
evkatk
29. dec 2025

Takto sa prejavuje atopický ekzém, ktorý môže vzniknúť aj v dospelosti a o to viac je svrbivý. Ak Zodac nezaberá, alergia to nebude. Pozor, psychické napätie stav zhoršuje.

evkatk
29. dec 2025

Prednison je liek skôr na rakovinu, ale môže ju aj spôsobiť. Opuch tváre (slniečková), celého tela a iné vedľajšie účinky zotrvajú aj roky, kým zmiznú. A predpokladám, že už viac neplánuješ deti. Prednison spôsobuje genetické mutácie ženy na celý život.

senta_sofia
29. dec 2025

@anonym_autor vybavila si sa dnes na pohotovosti?

autor
29. dec 2025
@senta_sofia

@anonym_autor vybavila si sa dnes na pohotovosti?

@senta_sofia nie, pretože dnes mi znovu zopakovali ze to musi iba kožný lekár a u nas žiadny nerobi. Az v novom roku. Dávam si diétu a trosku sa mi uz uľavilo

veronicka88
30. dec 2025

Nemôže to byť krém s obsahom vody keď vyjdes na mráz?

autor
30. dec 2025
@veronicka88

Nemôže to byť krém s obsahom vody keď vyjdes na mráz?

@veronicka88 nie, bola som iba doma. Podla mna to je alergická reakcia na nejaku potravinu. Vyslovene mi to vyzerá ako zápal koze

anonym_eea179
30. dec 2025

Chod k alergologicke, bez objednania, akutny pripad. Je milion liekov na alergiu, mozno ti daju nieco ine

veronicka88
30. dec 2025
@anonym_autor

@veronicka88 nie, bola som iba doma. Podla mna to je alergická reakcia na nejaku potravinu. Vyslovene mi to vyzerá ako zápal koze

@anonym_autor fenistil si neskúšala?

autor
30. dec 2025
@veronicka88

@anonym_autor fenistil si neskúšala?

@veronicka88 skúšala, stipe ma na tvari.

veronicka88
30. dec 2025
@anonym_autor

@veronicka88 skúšala, stipe ma na tvari.

@anonym_autor myslela som kvapky

autor
30. dec 2025
@veronicka88

@anonym_autor myslela som kvapky

@veronicka88 nie, kvapky som neskúšala iba lieky na alergiu

anonym_9e3d7c
30. dec 2025

@anonym_autor ak môžem poradiť....som silny ekzematik a alergik...ale toto je pecka:Bioderma -atoderm intensive baume..lepsie ako kortikoidy....je to aj vo velkom baleni.Moze tomist na cele telo.Vrelo odporúčam

tukituki
30. dec 2025
@anonym_9e3d7c

@anonym_autor ak môžem poradiť....som silny ekzematik a alergik...ale toto je pecka:Bioderma -atoderm intensive baume..lepsie ako kortikoidy....je to aj vo velkom baleni.Moze tomist na cele telo.Vrelo odporúčam

@anonym_9e3d7c nenacitalo ti fotku

anonym_9e3d7c
30. dec 2025
anonym_2ba611
30. dec 2025

@anonym_9e3d7c ja tiež som atopik silný a toto nie a nie zniesť, až štípe, tak isto som skúsila cerave a tiež štipanie kože..

tukituki
30. dec 2025

aj mna vela veci stipe, robi mi strasne dobre skin cap, na plet, a ked nemam ekzem - taky malicky krem od baley z dmka, co nijak nevonia a opravuje koznu barieru a tiez ma nestipe.

autor
15. jan 2026

No, keďže sa mi to vrátilo a moja kožna uz konečne robi tak som tam dnes bola. Dostala som sumamed, entizol, krem rozex a dva robene roztoky. Povedala ze je to alergická reakcia, ze si musim dávať pozor na stravu. Tvar mam zase ako v ohni tak dufam ze to rýchlo ustúpi

Strana
z3