Rozšírené zreničky počas užívania antidepresív
Mali ste niektora akoby trocha rozsirene zrenicky,take akoby tmavsie posobiace oci?
Teda serlift
@taktotedanie aha,nevies,prosim,ci to nie je zavazne?Ci mozem uzivat dalej?Hladam to prave v pribalovom letaku a este som sa nedostala k tomu,tak sk nahodou vies😉
Je to jeden z moznych celkovych ucinkov samotneho lieku, pokial vam to vadi mozte konzultovat s lekarom
Moze vam ich zmenit resp.vysadit ale pokial vam bol uz nasadeny zjavne tak dovod na jeho nasadennie tam bol
nepamatam si ale cca mesiac max. po tom co si mozog akokeby navykol na davku uz som mala normalne 🙂
@w123 aha,uz bude pomaly mesiac,no este pockam aj ja.Dakujem.
@anonym_autor pozdravujem,aj moja dcéra berie antidepresíva a po rozkvapkaní prešlo 4 dní a stále sa sťažuje že vidí rozmazane. Zároveň má stále rozšírené zorničky. Volala som na očné a tam povedali, že každému sa sťahujú individuálne. Myslíte, že jej mám vysadiť antidepresíva? Ďakujem
@anonym_autor pozdravujem,aj moja dcéra berie antidepresíva a po rozkvapkaní prešlo 4 dní a stále sa sťažuje že vidí rozmazane. Zároveň má stále rozšírené zorničky. Volala som na očné a tam povedali, že každému sa sťahujú individuálne. Myslíte, že jej mám vysadiť antidepresíva? Ďakujem
@maminkamm Vaša dcéra bola na vyšetrení u ocnej, kde je toxkvapkali oči? Z toho ma rozšírené zreničky? No a čisto z antidepresív to nemala? No keďže ja ráno nikdy nemám rozšírené zreničky , pokiaľ nežijem ad.Tak si to odsledujte. Keď ráno vstane a nebude to mať, tak je to z liekov. Ak. Ide, tak je to po rozkvapkani...hoci to som ešte ja nepočula, že rozs. zrenicky toľko dní po rozkvapkani, no nie som doktor...takže tak
@maminkamm ospravedlňujem sa za preklepy,píšem rýchlo, snáď to dáva zmysel

Moze to byt jeden z ucinkov liekov, podla toho co uzivate