icon

Rýchly online termín u lekára

30. apr 2025

Ako sa vola online stranka, kde ked sa online objednam a zaplatim dostanem skory termin? Konkretneho lekara vybraneho nemam.

elenita
•
30. apr 2025

Skus topdoktor

autor
•
30. apr 2025
@elenita

Skus topdoktor

@elenita Ako to funguje? Nasla som na danu specializaciu 3 doktorov v mojom mieste. Viem akurat kliknut, ze chcem byt informovany ak dana lekarka bude mat volny termin. Ako na tej stranke postupovat?

nynia
•
30. apr 2025

Ja som pa rkrat isla cez topdoktor ale ukazalo mi volne terminy ak ti neukazuje znamena to, ze lekar je plne vybookovany a nema volny termin tak jedine priamo do ambulancie zavolat, ci sa nieco nenajde a strucne vysvetlit preco potrebujes co najskor termin alebo potom skusit ine mesto.

sisa_s
•
30. apr 2025

navstevalekara.sk

sisa_s
•
30. apr 2025

Ale nie vsetci lekari maju prednostne platene terminy..das aj mesto a specializaciu? Mozno poradime

autor
•
30. apr 2025

Kosice, gastro

autor
•
30. apr 2025
@nynia

Ja som pa rkrat isla cez topdoktor ale ukazalo mi volne terminy ak ti neukazuje znamena to, ze lekar je plne vybookovany a nema volny termin tak jedine priamo do ambulancie zavolat, ci sa nieco nenajde a strucne vysvetlit preco potrebujes co najskor termin alebo potom skusit ine mesto.

@nynia aha, dakujem

nynia
•
30. apr 2025

Takto to ukazuje ked ma niekto volny termin. Vies si este vybrat z niekolkych moznosti vstupne vysetrenie, kontrolne, urgentne...

sisa_s
•
30. apr 2025

Vyzera to tak, ze nemaju terminy alebo ani online objednavanie, nenaslo mi ziadneho gastro v KE s terminom😕 asi len telefonicky obvolat

autor
•
30. apr 2025

Slovenske zdravotnictvo je v totalnej prdeli

ibrunova
•
30. apr 2025

Sú rôzne stránky, moje dr má napríklad svoju vlastnú stránku, kde sa objednáva.

muchotrafka298
•
30. apr 2025

ja vyuzivam iba dve - topdoktor.sk a navstevalekara.sk s inymi nemam skusenost. NIe je tam ale zapojeny kazdy lekar, vela z nich pouziva aj vlastne online objednavacie systemy alebo sa objednava cez recepciu.

lukbe
•
30. apr 2025

Minule som hľadala v PO. Niekde sa platí 100 eur za vyšetrenie. Niekde neberú nových pacientov, odkázali ma do Košíc, že tam je vraj 12 lekarov. Napokon som nasla v PO, čakanie asi 2 mesiace. Musím, že najlepšie sa je ísť objednať osobne.

autor
•
30. apr 2025
@lukbe

Minule som hľadala v PO. Niekde sa platí 100 eur za vyšetrenie. Niekde neberú nových pacientov, odkázali ma do Košíc, že tam je vraj 12 lekarov. Napokon som nasla v PO, čakanie asi 2 mesiace. Musím, že najlepšie sa je ísť objednať osobne.

@lukbe Ak pises o gastro, tak zase Kosicania chodia do Presova.

lukbe
•
30. apr 2025

Áno, o gastro. No tak to je dost na hlavu🙈