Šanca na zlepšenie zdravotného stavu babky
Zienky babka je v nemocnici ma slabe srdce vcera dr povedala ze sa ma v norme dnes ze horsie ze prestali mocit sestra robi sestricku v inej nemocke a povedala, ze aj u nich su pacienti co nemocili a zacali moze to byt aj nas pripad a nadej? Nemate skusenost☹️😭
@marsmykkok 85😔
@diaszoky :( to uz je dost vysoky vek prajem vela sil
nadej je vzdy....
@diaszoky No to je dosť, to je už celý organizmus opotrebovaný a prognóza horšia. Ale každé ľudské telo je jedinečné, zázrak sa stať môže, ale nedá sa naň spoliehať a na tvojom mieste by som sa modlila v zázrak, ale pripravovala aj na to, že to nedopadne dobre. Prajem veľa síl.
@marsmykkok modlim sa a dakujem
@balerina2025 dakujem😔🙏🏻😭
ak prestala močiť, voda ostáva v tele to je zlyhávanie srdca...pokúsia sa ju odvodňovať, ale to nerieši príčinu. V jej veku jej srdce už nevymenia...modli sa, aby nemala kardio-respiračné zlyhanie. Voda sa dostane do pľúc a...Prajem Ti, aby sa z toho dostala. Musíš veriť na zázrak. Moja sa z nemocnice už nevrátila aj napriek motlitbám, mala tiež 85...
Pre boha 85 ved to je krasny vek. Ziadna motlidba a podobna kravinka vam nepomoze. Prezila dlhy ( krasny to nevieme ) zivot. Zivot zial ide dalej.
@alkoholik Ale pokiaľ ide o blízkeho, nik si nepovie v tom okamihu ak je človek v ohrození života že nech umrie, je tu dlho už, keby má aj 95 ten príbuzný... Teda trocha empatie by to od teba chcelo, proste pre toho príbuzného je to ťažké a dúfa vo vyliečenie aj ak tebe vek príde vysoký.

Vek? Je rozdiel či má 65 alebo 90 a celý organizmus a orgány už slabé...