icon

Siedma choroba u dospelých: Je to možné?

evickuska
Včera o 07:06

Ahojte deti si presli dost drastickou 7mou chorobou, vacsina deti aj v susedstve skoncila v nemocnici. Ale chytila som to od deti aj ja, robia sa mi pluzgiere tiez, je mozne, ze to chyti aj dospely?
🤦‍♀️ Mate takuto skusenost?

mullerova46
Včera o 07:14

@evickuska jasné pred 2 rokmi sme mali chorobu doma vsetci 😀 my sme našťastie všetko zvládli bez lekára doma bez problémov.

petamich
Včera o 07:26

Jasne 🙂 je to vysoko infekcne, tiez som chytila od syna. Nastastie syn mal velmi jemny priebeh, on ma velmi dobru imunitu a u mna to tiez nebola taka katastrofa.

Drzim paste! Nech nemas tazsi priebeh ❤️

a0
Včera o 08:30

Áno, môžu, a priebeh býva zvyčajne horší ako u dieťaťa.

evickuska
autor
Včera o 11:28
@mullerova46

@evickuska jasné pred 2 rokmi sme mali chorobu doma vsetci 😀 my sme našťastie všetko zvládli bez lekára doma bez problémov.

@mullerova46 decka mali horsi priebeh... ale ja len vysoke horucky...

evickuska
autor
Včera o 11:29
@a0

Áno, môžu, a priebeh býva zvyčajne horší ako u dieťaťa.

@a0 ano veru tak ale uz aj tie pluzgiere sa zacinaju 🙈

monro
Včera o 12:02

je to ochorenie ruka, noha a ústa, ak si správne myslím. A je to mimoriadne nákazlivé ochorenie. Keď to mali prvýkrát moje deti, nakazil sa aj manžel. Mal najhorší priebeh, ale nič, čo by vyžadovalo lekára alebo nemocnicu.

drianaa
Včera o 12:04

Áno, od syna sme to chytili obaja s manželom. Ja jeden deň zvýšená teplota, a výsyp ruky noha a v ústach afty, manžel mal menší výsyp, za to horúčkoval niekoľko dní vkuse

mullerova46
Včera o 13:26
@evickuska

@mullerova46 decka mali horsi priebeh... ale ja len vysoke horucky...

@evickuska jeeejda my sme našťastie mali len jeden deň teploty, ďalší deň svrbenie dlani, ďalší deň bolesť kolien a tak..každý deň iný príznak. Syn sa mi kvôli tomu v roku odstavil 🤦 ale teraz som veľmi rada

evickuska
autor
Včera o 17:44
@monro

je to ochorenie ruka, noha a ústa, ak si správne myslím. A je to mimoriadne nákazlivé ochorenie. Keď to mali prvýkrát moje deti, nakazil sa aj manžel. Mal najhorší priebeh, ale nič, čo by vyžadovalo lekára alebo nemocnicu.

@monro maly mal hadam od 1 po 10 a nikdy nic a teraz aj ja 🤦‍♀️

evickuska
autor
Včera o 17:44
@mullerova46

@evickuska jeeejda my sme našťastie mali len jeden deň teploty, ďalší deň svrbenie dlani, ďalší deň bolesť kolien a tak..každý deň iný príznak. Syn sa mi kvôli tomu v roku odstavil 🤦 ale teraz som veľmi rada

@mullerova46 no maly aj vracal dva dni horucky az bluznil, ani lieky ani zabaly nic nezaberalo... ale nevysypal sa

mullerova46
Včera o 18:07
@evickuska

@mullerova46 no maly aj vracal dva dni horucky az bluznil, ani lieky ani zabaly nic nezaberalo... ale nevysypal sa

@evickuska to ma mrzí 🥺 už to prešlo ?