Siedma choroba u dospelých: Je to možné?
Ahojte deti si presli dost drastickou 7mou chorobou, vacsina deti aj v susedstve skoncila v nemocnici. Ale chytila som to od deti aj ja, robia sa mi pluzgiere tiez, je mozne, ze to chyti aj dospely?
🤦♀️ Mate takuto skusenost?
Jasne 🙂 je to vysoko infekcne, tiez som chytila od syna. Nastastie syn mal velmi jemny priebeh, on ma velmi dobru imunitu a u mna to tiez nebola taka katastrofa.
Drzim paste! Nech nemas tazsi priebeh ❤️
@evickuska jasné pred 2 rokmi sme mali chorobu doma vsetci 😀 my sme našťastie všetko zvládli bez lekára doma bez problémov.
@mullerova46 decka mali horsi priebeh... ale ja len vysoke horucky...
je to ochorenie ruka, noha a ústa, ak si správne myslím. A je to mimoriadne nákazlivé ochorenie. Keď to mali prvýkrát moje deti, nakazil sa aj manžel. Mal najhorší priebeh, ale nič, čo by vyžadovalo lekára alebo nemocnicu.
Áno, od syna sme to chytili obaja s manželom. Ja jeden deň zvýšená teplota, a výsyp ruky noha a v ústach afty, manžel mal menší výsyp, za to horúčkoval niekoľko dní vkuse
@mullerova46 decka mali horsi priebeh... ale ja len vysoke horucky...
@evickuska jeeejda my sme našťastie mali len jeden deň teploty, ďalší deň svrbenie dlani, ďalší deň bolesť kolien a tak..každý deň iný príznak. Syn sa mi kvôli tomu v roku odstavil 🤦 ale teraz som veľmi rada
je to ochorenie ruka, noha a ústa, ak si správne myslím. A je to mimoriadne nákazlivé ochorenie. Keď to mali prvýkrát moje deti, nakazil sa aj manžel. Mal najhorší priebeh, ale nič, čo by vyžadovalo lekára alebo nemocnicu.
@monro maly mal hadam od 1 po 10 a nikdy nic a teraz aj ja 🤦♀️
@evickuska jeeejda my sme našťastie mali len jeden deň teploty, ďalší deň svrbenie dlani, ďalší deň bolesť kolien a tak..každý deň iný príznak. Syn sa mi kvôli tomu v roku odstavil 🤦 ale teraz som veľmi rada
@mullerova46 no maly aj vracal dva dni horucky az bluznil, ani lieky ani zabaly nic nezaberalo... ale nevysypal sa
@mullerova46 no maly aj vracal dva dni horucky az bluznil, ani lieky ani zabaly nic nezaberalo... ale nevysypal sa
@evickuska to ma mrzí 🥺 už to prešlo ?

@evickuska jasné pred 2 rokmi sme mali chorobu doma vsetci 😀 my sme našťastie všetko zvládli bez lekára doma bez problémov.