Silikónové prsia
Ahojte, viem že je tu par tem ohladne silikonových prs, ale rada by som sa popýtala bab čo to už maju za sebou alebo planuju v blizkej buducnosti 🙂 Chcela by som nejake odporučania na dobru kliniku alebo konkretne dr. s ktorym/ou ste spokojný 🙂 najlepšie okolie ba 🙂 dakujem za každu radu, odhovaranie mi netreba 😉
Dievčatá idem si zas po radu ... co boli operované v BA akého Dr by ste mi odporučili ? Alebo akú kliniku + Dr s kým máte skúsenosti ??? Ďakujem veľmi pekne za odpovede 😊😌🙃
Ahojte je tu niekto kto bol na modelacii a mal potom ešte deti?
Baby MUDr. Hedera? má niektorá s ním skúsenosť? 🙂
Ja by som radsej skusila najskor ine prostriedky na zvacsenie prs, ja planujem vyskusat megaprsia, urcite ste uz o tom poculi,nasla som to tu http://www.kuponyzdarma.sk/megaprsia-sk/
zevraj v zlave, mozno to pomoze a neni to ani take drahe, treba vyskusat podla mna
@bee_1 prostriedky na zvacsenie prs? tak ak by aj pomahali, urcite ich uz davno vyskusam a propagujem dalej....ale tie "zazracne" a neskutocne predrazene tabletky pochybneho zlozenia, plnych chemie do seba nedam ani keby mi za to platili alebo by boli zadarmo...a ak ich baby aj vyskusaju, tak urcite casom aj tak zaklopu na dvere plastickeho chirurga, ved oni uz vedia preco.
Baby zachytili ste to o tom falosnom plastickom chirurgovi v BA???? Ppculi ste o tej klinike aj predtym? Neviem co si o tom mysliet.. je to strasidelne
ahojte baby, prešla som to tu cele hore dole...rozhodla som sa pre zväčšenie poprsia..no neviem sa rozhodnúť..ku komu ísť...mám na výber troch Zamboj Trška alebo Fábry...( môžno aj Rácz ) idem aj na konzultáciu bud týžden k Zambojovi..no chcem vedieť vaše názory skúsenosti atdˇ..myslím, že každý lekár ako odborník mi povie to isté alebo podobné...je ťažké sa rozhodnúť...preto radšej dám na skúsenosti od vás...ak môžte prosím poradte mi komu je najlepšie sa zveriť.. budem veľmi vďačná :🙂
@mimka727 to vážne Zamboj takto? lebo som čítala celkom pekné recenzie..ako fakt baby som zmätená lebo jedna píše dobré na jedného ďalšia zasa zlé...a ja nechcem to dať na náhodu, že veď vyskúšaj uvidíš..lebo ked ma sfušuje tak čo potom :D
@sam2 inak rozmýšľala som aj nad ním...namiesto toho Rácza lebo som tu videla príspevok od jednej holky..že bola najprv za R potom za H a že je spokojnešia že si vybrala druhú možnosť..tak ja neviem už fakt že koho z nich :(
@marryssa pridaj sa do skupiny silikonove prsia-rady, skusenosti...ja idem hederovi na abdominoplastiku, ale ked pojdem o rok na prsia, tak pojdem znovu k nemu.... mne sa jeho robota velmi velmi paci 🙂 Ale hlavne sa s doktorom musis stretnut, lebo podla mna ti musi "sadnut", ja som bola na 3 konzultaciach, kym som sa rozhodla, resp.tretia bola u H a tam som ani nerozmyslala, ci ano alebo nie....bola som velmi spokojna s pristupom, s vyzarovanim, s priebehom konzultacie.... preto ti odporucam 2-3 konzultacie. ale moze sa stat, ze uz na prvej budes mat ten feeling, ze ano, tento lekar je ten spravny 🙂
Ja na Zamboja nedám dopustiť😉
@marryssa mojej sestre aj 3 kamaratkam prsia zbabral Fabry
@mysenac ahoj.aj ja chcem ist ked je taky dobry a chodi aj do PP.nevies ceny pls???dik
Ahojte, bola ste niektora na modelacii prs u Trsku? Pocula som od dvoch znamych chvaly, ale neviem najst ziadne foto od neho. Bola som aj u Cervena, ale on nerobi upravu a vlozenie inplantatu naraz. A tvrdi, ze upravu netreba, ze za 2-3roky sa uvidi a potom pojdem na upravu. To sa mi ozaj nechce riskovat. Dakujem.
@lexyna Ako to myslíš ako sa upravujú? Podľa toho, čo som sa ja dozvedela na konzultácii tak je to všetko dosť individuálne. Pretože každá žena má iné prsia 🙂 Ono je na tebe ako sa dohodneš na konzultácii s lekárom, že akoby si si svoje prsia predstavovala, on ti povie možnosti a nájdete kompromis. Tiež som pred rokom podstúpila zväčšenie pŕs a poviem ti, že to je zákrok, ktorý neľutujem 🙂
chcem sa pripojiť k téme.Chcem si aj ja dať urobiť prsia. Čítala som veľa tu dávate doktora Červenka... Ste spokojný a cenovo je to ako ..... alebo niečo bližšie Poprad, B bystrica ,Košice...či aj tam niekto robí...dakujem
Ja mám skvelé referencie na Paliatku

@mimka727 MUDr. Zamboj Zdenko- klinika Beleza v Trnave