icon

Silikónové prsia

mdimova
23. sep 2020
lauriema
23. sep 2020

@mdimova?? Chceš ich? Daj si🤟🤟🤟

janulka1802
23. sep 2020

čo s nimi? chceš si dať spraviť? je tu skupina, tam Ti poradia

nelca0510
23. sep 2020

Nemám, ale keď dokojím, bude treba:D

bimbambim
23. sep 2020

Treba ukázať ?😁či pointa je niekde inde?

viikkki
23. sep 2020

Neviem ci ich potrebuješ kvôli ovisnutiu nejakej deformácií atď ale teraz sú viac "IN" a priťahujú chlapov viac menšie prsia ako 2 melóny 😌☺️(môj názor)

janulka1802
23. sep 2020

@viikkki ako ktorých niektorým sa práveže prirodzené prsia a nedajbože vyťahané vobec nepáčia chcú len obrovské melóny ale samozrejme sú i chlapi ktorí dávajú prednosť prirodzeným 100 ľudí 100 chutí

lauriema
23. sep 2020

@nelca0510 hovor mi daco🤪

strela7
23. sep 2020

@mdimova silikonove prsia su hnus, ale je to na kazdej no, ka sa to tebe paci chod do toho, za mna ale zena straca so silikonmi zenskost a stava sa z nej plastova anča

sylvia217
23. sep 2020
strela7
23. sep 2020

@sylvia217 mysli si co chces je mi to úplne jedno, plasticke operacie schvalujem ak vyzeraju 100% naturalne alebo zlepsuju zivot, ak ma zena krivy nos som za plasticku operaciu, ak nema nohu som za umelu, ka chyba zub som za umely. Silikonove prsia vyzeraju vzdy umelo a na 95% hnusne. Nieje vela doktorov ktorí ich vedia spravit kvalitne, a vacsinou su to len dva hnusne tvrde balony ktore s prsiami okrem koze nemaju nic spolocne. Zial ked su niektore zeny zufale tak sa idu hrat na prsatice, zial vyzlecu oblecenie podprsenky a kazdy muz vidi ze tato zena so sebou neni spokojna. Ak priroda nedala zene prirodzene prsia je zbytocne a hnusne si tam dat silikony a zeny namiesto toho aby si vsimli na sebe ine prednosti idu zo seba spravit silikonovu barbie. To iste plati aj o perach je to vzdy nenaturalny humus. A najvtipnejsie je ked sa tieto zeny hraju na sebavedome kusy pritom su to labilne kusy. Ale nazory ma podobnych ako ty ma nezaujimaju. Urcite mas silikony a zle sa ti to cita ://

sylvia217
23. sep 2020

@strela7 ak ti je jedno čo si myslím načo reagujes??
Ja si tak či tak myslím, že za ten tvoj "múdry" názor by si si mala dať facepalm..
Toľko plastových Anci okolo teba denne prejde, že ani nevieš.. Chcela by som potom vedieť ako tá žena u teba stratí ženskosť.. 🤣🤣🤣🤣

gladys_07
23. sep 2020

@strela7 netrep prosim Ta. Je tu skupina silikonove prsia, by si sa cudovala ako vkusne su mnohe zakroky spravene. Zene to sposobuje rovnake komplexy ako krivy nos ci chybajuci zub, ktore si “povolila”. Co Ti dava pravo pouzivat slova ako “humus” a “anca”? Hanbi sa.
PS: nie, nemam silikony.

strela7
24. sep 2020

@gladys_07 pravo mi dáva demokracia, cize takisto ako mozem mat nazor ze renaulty su skarede auta, tak mozem mat nazor ze silikony su hnusne, viem ze ich ma vela zien, na obleceni vyzeraju fajn ale ako vravim zena da dole podprsenku a je to HNUS. Len rozmyslam co vedie zenu k tomu aby si ich dala spraviť, jej komplexy ze sa nepáči samej sebe alebo to robi pre chlapov/svojho muza? A tak ako mam ja a vela inych zien/muzov nazor ze silikony su hnusna vec, tak takisto najdes vela zastankyn/zastancov zsilikonov ktorym sa to paci. Pravda neexistuje je to len vec vkusu. Ale co si budeme hovorit prirodzene pekne naturalne prsia su neporovnatelne krajsie a zenskejsie o tom neni pochyb 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lubiss
24. sep 2020

americanky si ich davaju rad radom prec koli BII ale sem to asi este nedorazilo