Silikónové prsia - informácie a skúsenosti
Ahojte baby. Viem ze táto téma tu uz bola xkrat no nechce sa mi vyhľadávať a googlit. Chcem sa poradiť ze kde je dobrá cena zákroku dobre odvedena práca a hlavne kde sa nečaká pomaly rok na konzultáciu. Lebo u doktora Červena je to extra dlho. PS: boli operácia ? Teda su veľké bolesti po prebudení ? Ďakujem.
Ahojte man otazku na vás. Po operácii (po zväčšení poprsia) ako dlho ste mali bolesti ? Totižto ja by som chcela po 2 týždňoch už nastúpiť so prace . Som makeup artistka a pracujem momentálne v predaji jednej značky . Takze som 3x v týždni na nohách ale silovú prácu nerobím viac menej len stojím nakoľko v tejto situácii nemôžeme ani líčiť 🤷♀️. Zaujimalo by ma koľko ste asi boli naozaj z bolesťami a kedy ste sa už mohli venovať práci. Ja osobne som bola 3x operovana a vždy som vyskočila po pár hodinách na nohy . Myslím že moje telo to zvládne ale prsia to bude asi iná bolesť . Myslite že do dvoch týždňov budem schopná prace ? Ďakujem Vám pekne
Ahoj, ja som bola doma 3 tyzdne po opke a urcite som dobre urobila... Prvy tyzden najhorsi, druhy uz sa to lepsilo a treti bol uz celkom fajn, aj ked nie uplne bez bolesti.. Zalezi samozrejme od prahu bolesti.. U kazdej baby je to individualne. Ruky som vedela dvihat asi v priebehu druheho tyzdna ale nie uplne nad hlavu...

https://www.modrykonik.sk/group/2363/detail/