Silná bolesť hlavy - už ďalej nevládzem
AHojte chcela by som sa zdoverit a hlavne poradit o mojích problémoch.Tak začnem tým že minulého roka v novembri som bola v U.K na týžden. A po tom asi dva týždne bolesť hlavy .Tá bolesť nebola nejaká veľmi silná ale dlhodobejšia.Napr.boli sme nanákup a prišlo mi horúco nevoľno a bolesť hlavy.Okamžite som musela isť vonku alebo si sadnúť.Trápi ma to až do dnes len teraz je to trochu inak.Bolesť hlavy je silná a už bez toho že mi je horúco sem tam mi prijde zle ako dnes.Bola som u dr.ten vravel že je to ztoho že ijem málo vody čo je aj pravda ale snažim sa piť čo najviac sa mi dá ..tlak mam sem tam nižší.Ale večšinou v norme.Poslal ma k neurologovi kde mi následne urobili EEG povedali mi že je to v norme.Bola som pri neurologovi tak pýtal sa či chcem rehabilitacie alebo infuzie.Tak vravim že asi lepšie rehabilitacie pretože mi pozeral chrbticu a že mala by som isť s chrbticou.Pritom žiadnu bolesť som v chrbtici nepocitovala jedine vtedy ked som bola v uk ked sme prišli večer domov k mame tak už som nemohla ani chodit ma boleli križe ale od vtedy nič.A kedže hned po vyšetreni u neurologia som sa išla zapísať na rehabilitácie .Tak ma vyšetril DR. vraj mam stuhnúté svaly a neviem presne čo nevnímala som všetko kedže mi nebolo dobre ...rposto že ked budem chodit na rehabilitacie tak že sa to zlepši že može ma bolieť hlava aj od toho.Vyšetril ma povykrúcal postiskal ...a celý den ma chrbát bolel :(hrozné niečo....Bolo to v utorok minulý týžden.A od vtedy ma hlava boli častejšie aj 2x na den niekedy je to už neznesitelné a pritom mám drobca ktorému by som sa chcela venovať :( A dnes den D prvý krat na tu rehabilitaciu .Ráno vstanem o pol7 neskutočne bolesť hlavy tak nemala som už ibalgin čo použivam stale pri bolestiach hlavy tak manžel mal panadol extra novum tak som vzala jednu tabletu.A katastrofa tak zle mi už nebolo hrozné dávno ešte k tomu menštruácia bolesť brucha samozrejme ako naschvál. :(
Tak zle mi bolo že ani to neviem opísať prešlo to prešla bolest hlavy asi po 2-3hodinách a potom len zle na žalúdku aj to prešlo a už len tie bolesti brucha tak som si dala No-Spa jednu tabletu ale nechcem veľmi brat tabletky kedže mi bolo zzle od žalúdka pravdepodobne od toho panadolu.Ja už neviem ale ta bolesť ma asi raz zabije.čo myslíte prečo alebo skor od čoho može byť tá bolesť? žeby vážne ta chrbtica ved mám len 22 rokov a len 1 porod za sebou.A samozrejme Dr.ma poslal na Magnetickú len až o mesiac :( A volala som k neurologovi 3x a nedvihali viem že tammaju veľa práce ale neviem si už rady.Mám isť nas5 k neurologovy alebo k DR.mked k tým bolestiam sa pridala hnačka a zimnica?? Budem rada za vaše rady ako by som mala postupovať dalej .Nikola
@nmoscakova Ahoj ako sa máš ?? dlho si tu nepísala , je ti už lepšie??
@layla1 Ahoj dakujem za opýtanie 🙂
No čiže som skúšala nejesť a jest po nejakom čase a zistila som fakt že nemožem JESť práve zajtra idem k dr.ktorý má pošle na testy lebo je to lepsie ako predtým ale stále mám problémy a teraz som tehu takže už konečne som zavolala a idem tak uvidíme
@nmoscakova Mna presne okolo 8tt a 9tt bolievala priserne hlava musela som sa dopovat paralenmi :(
@veeya a to sa môžu brať tabletky ??ja viem ze do 3mesiaca by sa nemalo.nič prero ani neberiem len.sa snažím vydržať kym to prejde
@nmoscakova co vsetko sa odporuca a neodporuca...ja som si paralen dala lebo som musela.volat svojej mudr tak mi bolo uz.. proste ani by ma nenapadlo ze takto dokaze hlava bolieť
@veeya ja len aby babu bolo dobre no a ano ja som take bolesti mala ale uz pred tehu lebo mam asi alergiu nanlepok este len idem.na testy alenhlava aj teraz bolí no.nie az tak ale tiez najradšej by som.vzala tabletku
@nmoscakova tak si daj- paralen sa aj tak smie
Aj ja mavam taky problem z hlavou ale mne to pride ako migrena lebo mi byva az na vracanie...a neskutocna bolest v chrbte krcna chbtica a medzi lopatkami...tento tyzden chcem ist na neurol.Pred rokom som bola na neurol.,chvilu pokoj a znova to mam ale este horsie...Inak ten panadol je hroznyyy ja som z neho vracala po prvej tabletke ...pred chvilou som si dala nurofen ..co zasa ten chrbat boliii..😞
@nmoscakova ahoj, je to uz teda zopar rockov, ale ako si prosim ta dopadla?

@mareen1 ďakujem Ti velmi pekne už som sa tam pridala.a taktiez som sa obj.na odbery prave na hist.intoleranciu, kedze mi.vcera volal brasko ze po 3 rokoch utrpenia konecne prisli na to.co.mu je a potvrdili prave Hist.intol