icon

Silná bolesť počas ovulácie. Ako ju zmierniť?

10. apr 2026

Vychadza mi ze mam prave ovulaciu, zvykol ma taky cas boleit vajecnik z ktoreho sa vajicko uvolnuje, ale nikdy to nebola hrozna bolest. Ale teraz ma boli nielen ta strana ale aj cely stred. Dokonca nepomohli ani algifen kvapky. Nejaky tipy ako tuto bolest zmiernit?ovulaciu mam isto poznam to podla typickeho ovulacneho vytoku

spongebob1
10. apr 2026

Tbl.od bolesti, antikoncepcia.

autor
10. apr 2026
@spongebob1

Tbl.od bolesti, antikoncepcia.

@spongebob1 dala som si algifen neo kvapky co mi pomahaju aj pri menstruacnej bolesti a efekt minimalny

anonym_8bfa09
10. apr 2026

Aj ja mám takto bolestivú ovuláciu, strašne silný menzes, ale mám cystu a idem na operáciu o mesiac.

frzeiovn
10. apr 2026

Ja neberiem nič počas ovu, to nejak vydržím, horší je MS.

alica_matejka
10. apr 2026

mne nic ine ako toto nepomoze. 🙈 za mna super, bolest vzdy rychlo ustupi.

alenamihal
10. apr 2026

Mne pomaha suche teplo a alchemilka caj..a to mam bolesti 3-4dni ,zalezi z ktorej strany...ovulacia je horsia ako menstruacia brrrr

katina02
10. apr 2026

Zabalim sa do deky a supnem si Cetalgen od bolesti. Takto sa to zarucene da prezit.

pupava36
Autor odpoveď zmazal
anonym_fe7d72
10. apr 2026

Ja mavam tiez bolestivu ovulaciu az krce mavam, gynekologicka mi na to predpisala Utrogestan 200mg s tym ze potom sa dostavi menzes, kedze ja ho necchcem a nepotrebujem mat 2 krat do mesiaca tak tie lieky neberem a radsej si pretrpim bolesti a krce.

miasmall
Dnes o 13:35

Skús čaje -Trebenova Mária, kniha o cajoch, aj na iné choroby tam nájdeš pomoc...z tohto nedostaneš alergiu ani neochories ako z tabketok