Silná bolesť počas ovulácie. Ako ju zmierniť?
Vychadza mi ze mam prave ovulaciu, zvykol ma taky cas boleit vajecnik z ktoreho sa vajicko uvolnuje, ale nikdy to nebola hrozna bolest. Ale teraz ma boli nielen ta strana ale aj cely stred. Dokonca nepomohli ani algifen kvapky. Nejaky tipy ako tuto bolest zmiernit?ovulaciu mam isto poznam to podla typickeho ovulacneho vytoku
Tbl.od bolesti, antikoncepcia.
@spongebob1 dala som si algifen neo kvapky co mi pomahaju aj pri menstruacnej bolesti a efekt minimalny
Aj ja mám takto bolestivú ovuláciu, strašne silný menzes, ale mám cystu a idem na operáciu o mesiac.
Mne pomaha suche teplo a alchemilka caj..a to mam bolesti 3-4dni ,zalezi z ktorej strany...ovulacia je horsia ako menstruacia brrrr
Zabalim sa do deky a supnem si Cetalgen od bolesti. Takto sa to zarucene da prezit.
Ja mavam tiez bolestivu ovulaciu az krce mavam, gynekologicka mi na to predpisala Utrogestan 200mg s tym ze potom sa dostavi menzes, kedze ja ho necchcem a nepotrebujem mat 2 krat do mesiaca tak tie lieky neberem a radsej si pretrpim bolesti a krce.
Skús čaje -Trebenova Mária, kniha o cajoch, aj na iné choroby tam nájdeš pomoc...z tohto nedostaneš alergiu ani neochories ako z tabketok

Tbl.od bolesti, antikoncepcia.