icon

Silná únava a vyčerpanie počas Covid-19

lucia851
28. jan 2021

Ahoj boli ste niekto tak hrozne unavený keď ste mali alebo máte covid? Ja už som z toho na nervy. Kedy to prejde?

hanka1505
Autor odpoveď zmazal
zemruska
28. jan 2021

ja mam dva antigeny negativne. no i napriek tomu myslim ze som prekonala covid. tyzden horucky 37,5-38,5 neskutocna unava ja som 80% dna bola schopna prespat. bolest svalov hlavy celeho tela. dnes som 4ty den bez teploty ale stale velmi unavena trva to uz 13dni. nevladzem nic. umyla som schody napr a mala som pocit ze som umyla 10poschodovu bytovku. snazim sa vela jest vitaminy doplnat C 1000 a bojim sa pondelka kedy idem do prace. ako to zvladnem ked nevladzem

lucia851
autor
28. jan 2021

@hanka1505 to si bola taka unavená že sa ti chcelo furt spať?

jaanik
28. jan 2021

ja som prvy tyzden spala asi 20 hodin denne, nevladala som udrzat oci otvorene...dalsi tyzden som spala do 12tej a poobede "musela" spat este 3 hodiny poobede...vkuse som bola unavena..nevladala som sa hybat... .po mesiaci choroby ma presla unava... drzim palce

lucia851
autor
28. jan 2021

@jaanik ďakujem je to na figu, u mňa je ten problém ze ja si cez deň neviem ani pospať, aj keď som hrozne unavená, len ležím a vždy sa teším na večer keď si dám lieky a spim celú noc

jaanik
28. jan 2021

@lucia851 ou to je blbe, mne velmi pomohlo spat...tak aspon vela oddychuj, nech sa telo nevycerpa este viac...tak nech to skoro prejde, drzim palce

lucia851
autor
28. jan 2021

@jaanik ake si mala ešte príznaky, ja sa aj zadychavam, kašeľ mam, nádchu, hlava ma pobolieva

hanka1505
Autor odpoveď zmazal
lucia851
autor
28. jan 2021

@hanka1505 to si asi výnimka, ja som hrozne unavená, každý máme iné príznaky, mňa trebárs vôbec nič neboli

jaanik
28. jan 2021

@lucia851 zimnice som mala, teplotu len jeden den, vkuse som teda spala,kaslala som, hlava ma bolela, bola som uplne vypnuta, vsetko ma bolelo velmi...dychalo sa mi dobre... obcas som sa zadychavala, ale to este aj tyzdne po zaciatku choroby...

lucia851
autor
28. jan 2021

@jaanik taka moc unavená si bola mesiac? Potom ti to prešlo?

jaanik
28. jan 2021

@lucia851 3 tyzdne velkej unavy, 4ty tyzden som uz nepotrebovala tolko spat, ale aj vylozit umyvacku ma vedelo velmi unavit...po mesiaci som citila,ze sa mi vracia energia

nadzieja
17. apr 2021

@lucia851 ja to mam, furt spim...