icon

Šíri sa Omikron rýchlejšie ako predtým?

mirkava
11. dec 2023

Omikron sa tu tak bleskovo šíri? Čo myslíte? Ja aktuálne po dolieceni už negatívna. Mate niekto v okolí niekoho chorého na covid?

Strana
z2
jaskolka
12. dec 2023

Ja už ani neriesim, ci to je Covid omikron, delta, beta, nádcha, chrípka ci co. Proste ten vírus s nami tu už bude a je to už "normálne" ochorenie, nikto už nič netestuje. Možno sme ho aj mali, možno nie. Neviem, proste občas sa stane, ze niekto je doma chorý, pokycha, posopli, pokašle par dní a život ide ďalej

maryetta
12. dec 2023

Mala som akurat kovid 3x. A teda zaberak. 2tyzdne… a este stale to nie je ok.
A to som prvykrat mala naloz spolu s očkovanim.
Teraz zase na prelome 8-9.mesiaca tehu.
Bolel ma cely clovek. Kasel-koooooopa hlienu. Bolest hlavy. Unava. A prvykrat som aj strata chut/cuch.
Ano to uz tu bude s nami. Ale nikdy ma ziadna choroba ani chripka takto nepolozila.
Kamoska podobne. Pozitivny test. Zhorsovalo sa to tak ju dr poslala na dalsie vysetrenia a -nabeh na plucnu emboliu…. Takze “len” prechladnutie. “Len” chripka. “Len” si zvyknut…. Sa meni na “len” prezit.

bimbambim
12. dec 2023

@pe_mi áno bývali aj my sme mávali chrípkové prázdniny keď som chodila do školy 😀a moje deti mali minulý rok chrípkové prázdniny klesol počet žiakov aj učiteľov nemal kto učiť tak zavreli školu a šli do školy až po vianočných prázdninách 🤪.A keď mali chrípkové prázdniny ani online vyučovanie nemali však načo kto chrípke netreba

bimbambim
12. dec 2023

Včera som volala s krstnou a mesiac je chorá s chrípkou a nie nemala kovid ani jeho žiadne iné druhy.A šla skapat doteraz nie je fit vybrala aj ATB a doteraz kasle ako tuberak.

adrianap83
12. dec 2023

@pe_mi chrípkové prázdniny a zatvorenie školy bolo aj pred 30timi rokmi. Ka som mala aj žltačkové prazdniny, na prvom stupni, cele mesto malo. Nie je to covid vymysel. Kto má učiť, keď viac ako polovica učitelov chorých? Alebo majú učiť 4 žiakov v triede z 30? Véd školu treba aj vykúriť.

nevenka
12. dec 2023

@mirkava dakujeme, tiez prajem hlavne zdravie...🙏

Strana
z2