Sklerodermia - skúsenosti
Dobrý deň ,chcela som sa opýtať či tu má niekto skúsenosti zo sklerodermiou.Mám ževraj lokálnu.No bolia ma kolená, členky a mam malú kapacitu pľúc už dávnejšie neviem či je to tým ...Krvný obraz mám v poriadku okrem bielich krviniek ktoré mam uz dlhodobo pod hranicou.Zápal mi nikdy nezistili,asi pred 10 rokmi som mala problem ze ma boleli kríže a bolest mi isla do nohy po koleno ,bolesť bola taka ako keby mi tam niečo sťahovalo taka zvlastna bolest a neprisli mi na to co je.Prosím napiste ak ma niekto skúsenosti s tým....
4
@lauren223 No u reumatologicky uvidiš ,čo ti povie ,mne sa nevijadrila o forme aku mam, nevie este cakaju u mna ako sa to bude dalej rozsirovat...Prajem ti aby si mala len tu ľachšiu formu...A maš neake ine bolesti okrem chrbtice a kolien? U mna teraz lieta bolest po celom tele este som sa s takym dacim nestretla .Boli ma hruď ,bolest mi chodi do hrdla,krk ,uši ,oko,ku srdcu,do lavej ruky ,pravy bok,ľavy,kolena,členky....stale je bolesť inde ....A vyskytuju sa mi aj bodave bolesti v hlave hrudi a brusnej dutine...Ked je ta bolest na hrudi nemozem sa nadychnut poriadne,lebo ma tam pichne a cely cas ma to tak ako keby pali....
@roland18 dakujem...fuhaa tak to nie ....jedina casta bolest co mam ja je v pravom boku. Bola som na gastrologii no ultrazvuk nepovedal nic tak idem na endoskopiu. Stredu ma caka reumatologicke vysterenie. Este ma toho caka dost ale tak dufam ze to nebude nic vazne. Vy ste ake vysterenia mali?

Aj mne zistili túto chorobu. Bola som na vyšetrení obličkov a pľúc chvala bohu dobre vysledky. Este ma caka reumatologia a gastro. Beriem tabletky na prekrvenie a mastickou si mastim postihnutu kozu. Pijem uz skoro mesiac v kuse zelerovu stavu. Odporucila kamaratka. Tiez som v tom nova a neviem este co a ako. Ale aj ja mám problémy s chrbticou a kolenami