Skúsenosti po odstránení maternice a úľava chrbtici
Ahojte podstúpila som konizaciu pre zle výsledky cytologie , výsledky ešte nemám ale moja otázka na vás ženy je , mám dlhodobé problémy s krížami, maternica nafúknutá ako v 4 mesiaci , problém s inkontinenciou
Mali ste prosím niektorá skúsenosť že po odobratí maternice sa uľavilo aj krížom a chrbtici ? Nakoľko si ma všetci posúvajú a nevedia nájsť príčinu týchto bolesti
@johanka0303 sice neporadim ale ja som sa konizacii vyhla ale vysledky cyto stale zle teraz cakam akurat ze ci ano/nie. A ano brucho ako tehotna 😒
@anonym_008109 to mi je ľúto ,
@johanka0303 môže ti to tlačiť na chrbticu - kríže...ja som mala myomy na maternici a lekár mi povedal ,že myomy keď už sú veľké nie je jedno na ktorej strane maternice sú lebo môžu tlačiť na brušnú dutinu alebo na chrbticu...ale po čase som mala zlé výsledky z citologie a maternica musela ísť von ...od vtedy mám pokoj od bolesti brucha a silného krvácania

@johanka0303 sice neporadim ale ja som sa konizacii vyhla ale vysledky cyto stale zle teraz cakam akurat ze ci ano/nie. A ano brucho ako tehotna 😒