icon

Skúsenosti s katétrovou ablaciou srdca v CINRE

tomi95
5. jan 2025

Zdravím zajtra idem na katetrovu ablaciu srdca boli ste na tom už niekto ? Ja idem do Borov CINRE dá sa vydržať ten zákrok ? Ďakujem

petraivet
5. jan 2025

@tomi95 Ja som bola v novembri ale v Košiciach.A dá sa to vydržať

tomi95
autor
5. jan 2025

@petraivet koľko vám trval zákrok ? A bolelo to ?

petraivet
5. jan 2025

@tomi95 asi zhruba 4hodiny mala som menšie komplikácie malo to trvať max 45 min. Nebolelo to absolútne len nepríjemné

tomi95
autor
5. jan 2025

@petraivet super ďakujem potešili ste ma celkom lebo ja som s prepáčením taký posrany z takýchto zákrokov 😂

petraivet
5. jan 2025

@tomi95 to aj ja som bola hrozne som sa bála ale dá sa to vydržať úplne v pohode

tomi95
autor
5. jan 2025

@petraivet no dúfam že že to zvládnem zajtra ráno mám nástup do nemocnice prvý x v živote tam idem 😬

tomi95
autor
5. jan 2025

@petraivet a koľko ste bola v nemocnici ?

petraivet
5. jan 2025

@tomi95 ja som prišla na príjem v nedeľu v pondelok mi to robili a v utorok ma pustili.

tomi95
autor
5. jan 2025

@petraivet ja to mám tiež tak zajtra príjem utorok mi to budú robiť a stredu vraj domov ale celkom sa bojím 😄

petraivet
5. jan 2025

@tomi95 ale nebojte sa zvládnete to kľudne mi napíšte správu napíšem viac otom

tomi95
autor
5. jan 2025

@petraivet dajte mi FB alebo niečo

palisko
5. jan 2025

Akú arytmiu ti idu ablovať? Ja som bol ale nepodarilo sa im arytmiu spustiť tak 2,5 hodiny to skúšali a nakoniec to vzdali. Dá sa to vydržať, ja som všetko pozeral na tých monitoroch a na všetko sa pýtal. Bolo to zaujímavé. Po zákroku ležíš 8 hodín s vreckami piesku na trieske kde bol zavedený katetrr.

tomi95
autor
5. jan 2025

@palisko fuuu neviem ja mám tak 120-150 pulzov v klude tak to mi idú robiť nikdy som nemal pulz vyšší ako 150 ale to mám bežne vždy ked si odmeram tlak a pulz tak mám okolo 120-150 tak neviem no a kde ti to robili ?

palisko
6. jan 2025

@tomi95 v B Bystrici. Mne to cez záchvat vytiahne na 250 bpm. Daj potom znať ako si dopadol.

klaudia587
20. jan 2025

Bola som v decembri, 4hodiny na sale a arytmiu stale rovnaká… bolelo to jak čert… som sa tam krútila od bolesti ked mi to vypalovali viackrát

tomi95
autor
20. jan 2025

@klaudia587 ja už mám tiež po ablacii a práveže ma to nebolelo vôbec ani som nevedel o tom že mi to robia akurát čo ma bolelo bol chrbát a ramena ale ešte pôjdem asi raz na to lebo aritmia mi ide z ľavej komory srdca nie z pravej

veronikabalogova
Autor odpoveď zmazal
veronikabalogova
Autor odpoveď zmazal
kikushka4
28. júl 2025
@petraivet

@tomi95 Ja som bola v novembri ale v Košiciach.A dá sa to vydržať

@petraivet dobrý deň
Ak by som vás mohla poprosiť. Ja o týždeň a bol idem do KE, vedeli by ste mi dať viac info. Vďaka a pekný deň.

dmimka1234
10. jan 2026

@tomi95 ahoj, ako hodnotis zakrok? Mna caka ablacia v cinre v pondelok. Neviem co ocakavat a co si zbalit pripadne ako sa nachystat s fungovanim po zakroku.

tomi95
autor
10. jan 2026
@dmimka1234

@tomi95 ahoj, ako hodnotis zakrok? Mna caka ablacia v cinre v pondelok. Neviem co ocakavat a co si zbalit pripadne ako sa nachystat s fungovanim po zakroku.

@dmimka1234 zdravím vás ničoho sa nebojte neboli to ani nič ja som sa bál a úplne zbytočne po zákroku som si povedal že to len toto ? Akurát to ma obťažovalo ze som od rana od 9:00 do večera 21:00 ležal na chrbte 😂 mne to robili tak pondelok som prišiel utorok to spravili a v stredu som bol už na obed doma po zákroku som mohol hneď robiť ale radšej som si dal voľno do konca týždňa vpych bol taký jak keby vám brali krv nič vážne idú vám to robiť cez žilu ?

dmimka1234
11. jan 2026
@tomi95

@dmimka1234 zdravím vás ničoho sa nebojte neboli to ani nič ja som sa bál a úplne zbytočne po zákroku som si povedal že to len toto ? Akurát to ma obťažovalo ze som od rana od 9:00 do večera 21:00 ležal na chrbte 😂 mne to robili tak pondelok som prišiel utorok to spravili a v stredu som bol už na obed doma po zákroku som mohol hneď robiť ale radšej som si dal voľno do konca týždňa vpych bol taký jak keby vám brali krv nič vážne idú vám to robiť cez žilu ?

@tomi95 aj ja som to tak mala mat ze v pondelok pridem a v utorok zakrok. Ale volali mi ze ci to moze byt rovno v pondelok. Co mi aj vyhovuje ale zase nebude tolko priestoru na otazky a podobne 😀 och to ma desi tak dlho byt lezmo. Prosim vas ako to je potom s toaletou a jedlom? Ja som typ co chodi na toaletu dost casto. A ten cas lezmo mozem mat notebook alebo knihu pri sebe?

tomi95
autor
11. jan 2026
@dmimka1234

@tomi95 aj ja som to tak mala mat ze v pondelok pridem a v utorok zakrok. Ale volali mi ze ci to moze byt rovno v pondelok. Co mi aj vyhovuje ale zase nebude tolko priestoru na otazky a podobne 😀 och to ma desi tak dlho byt lezmo. Prosim vas ako to je potom s toaletou a jedlom? Ja som typ co chodi na toaletu dost casto. A ten cas lezmo mozem mat notebook alebo knihu pri sebe?

@dmimka1234 ja som mal pri sebe mobil sú tam šikovný spravia to rýchlo no ja som na WC bol ráno pred zákrokom a potom mi dali takého bažanta či jak sa to volá 😂 to som im povedal že ja radšej vydržím do večera tak aj bolo ani som na wc nebol ráno a až večer 😂 zvládnete to nebojte sa nič ja som sa tiež bál a zbytočne 😂

tomi95
autor
11. jan 2026
@dmimka1234

@dmimka1234 jedlo som mal ja pondelok večer a utorok ráno som nejedol iba som sa trocha napil a dostal som potom jesť až večer a jedlo pohode all inclusive pekne v postely to sa mi páčilo ako sa tak o mňa sestričky starali až mi to bolo aj trápne keď mi to prelepovali lebo som bol úplne vyzlečený 😂

dmimka1234
12. jan 2026
@tomi95

@dmimka1234 jedlo som mal ja pondelok večer a utorok ráno som nejedol iba som sa trocha napil a dostal som potom jesť až večer a jedlo pohode all inclusive pekne v postely to sa mi páčilo ako sa tak o mňa sestričky starali až mi to bolo aj trápne keď mi to prelepovali lebo som bol úplne vyzlečený 😂

@tomi95 dakujem moc za odpovede 😊 idem dnes nato

tomi95
autor
13. jan 2026
@dmimka1234

@tomi95 dakujem moc za odpovede 😊 idem dnes nato

@dmimka1234 už to máte za sebou ?

dmimka1234
14. jan 2026
@tomi95

@dmimka1234 už to máte za sebou ?

@tomi95 ano mam to za sebou 😊

tomi95
autor
14. jan 2026
@dmimka1234

@tomi95 ano mam to za sebou 😊

@dmimka1234 a bolelo ?

dmimka1234
Včera o 08:40
@tomi95

@dmimka1234 a bolelo ?

@tomi95 samotny zakrok nie, dalo sa to v klude zvladnut. Len to lezanie a bez navstevy wc bolo zaujimave 😀

tomi95
autor
Dnes o 08:57
@dmimka1234

@tomi95 samotny zakrok nie, dalo sa to v klude zvladnut. Len to lezanie a bez navstevy wc bolo zaujimave 😀

@dmimka1234 tak je dobre ako som hovoril to ležanie bolo cele zle a už pulzy sú dobre ?