Skúsenosti s kyselinou hyaurónovou
Ahojte baby, ma niektora z vas skusenosti s kys.hyauronovou? mate niečo napichane? ak ano, kde ste to davali robit , cena...
@domibeyoutiful dakujem za vysvetlenie 🙂 tučnu penaženku určite nemam... no chcela som to skor zo zvedavosti vediet či to funguje, ako napr. ak si niekto necha zvacsit usta 🙂
Fungovať to funguje, má vlastnosť viazať molekuly vody a tak by sa dalo povedať, že v pokožke funguje ako hubička, ktorá keď je plná vody tak vypne aj vrásky, vypne pleť a tá pôsobí mladšie a sviežejšie, tým, že ju však telo prirodzene odbúráva sa "hubka žmýka" a postupne sa všetka voda minie a je nutné ísť na procedúru znovu 🙂
@domibeyoutiful takze super, ako pišeš ak je to potrebne doplniť tak potrebujem tučnu penazenku no nič .... necham sa "krasna" aka som :D :D
@infatti
funguje to perfektne (ak si vyberies seriozneho a zrucneho dermatologa), ale tak, ako pise @domibeyoutiful, iba docasne.
ale veď vieme, že tieto zákroky treba opakovať, žiadna novinka
@daniela022 ano tak je, vedela som to, len ma zaujímalo ci to niekto mal robene, a ci vôbec je vidno rozdiel vies 🙂 viem ze zalezi aj od organizmu, niekomu to trva dlhsie, niekto si musi dat aplikovat druhu davku skor..

Ahoj, ja nič napichané nemám, ale ako chemik ti poviem, že kyselina hyaluronová, ako aj akákoľvek iná látka, ktorou sa uskutočňujú tieto procedúry, je biodegradabilná a to znamená, že po určitom čase sa sama odbúra a ty môžeš ísť na zákrok znovu. Ak teda nemáš veľmi tučnú peňaženku, aby si zákrok prevádzala pravidelne, budú to jednorázovo zbytočne vyhodené peniaze