icon

Skúsenosti s kyselinou hyaurónovou

infatti
25. jún 2016

Ahojte baby, ma niektora z vas skusenosti s kys.hyauronovou? mate niečo napichane? ak ano, kde ste to davali robit , cena...

domibeyoutiful
25. jún 2016

Ahoj, ja nič napichané nemám, ale ako chemik ti poviem, že kyselina hyaluronová, ako aj akákoľvek iná látka, ktorou sa uskutočňujú tieto procedúry, je biodegradabilná a to znamená, že po určitom čase sa sama odbúra a ty môžeš ísť na zákrok znovu. Ak teda nemáš veľmi tučnú peňaženku, aby si zákrok prevádzala pravidelne, budú to jednorázovo zbytočne vyhodené peniaze

infatti
autor
25. jún 2016

@domibeyoutiful dakujem za vysvetlenie 🙂 tučnu penaženku určite nemam... no chcela som to skor zo zvedavosti vediet či to funguje, ako napr. ak si niekto necha zvacsit usta 🙂

domibeyoutiful
25. jún 2016

Fungovať to funguje, má vlastnosť viazať molekuly vody a tak by sa dalo povedať, že v pokožke funguje ako hubička, ktorá keď je plná vody tak vypne aj vrásky, vypne pleť a tá pôsobí mladšie a sviežejšie, tým, že ju však telo prirodzene odbúráva sa "hubka žmýka" a postupne sa všetka voda minie a je nutné ísť na procedúru znovu 🙂

infatti
autor
4. júl 2016

@domibeyoutiful takze super, ako pišeš ak je to potrebne doplniť tak potrebujem tučnu penazenku no nič .... necham sa "krasna" aka som :D :D

nyusika
4. júl 2016

@infatti
funguje to perfektne (ak si vyberies seriozneho a zrucneho dermatologa), ale tak, ako pise @domibeyoutiful, iba docasne.

daniela022
4. júl 2016

ale veď vieme, že tieto zákroky treba opakovať, žiadna novinka

infatti
autor
5. júl 2016

@daniela022 ano tak je, vedela som to, len ma zaujímalo ci to niekto mal robene, a ci vôbec je vidno rozdiel vies 🙂 viem ze zalezi aj od organizmu, niekomu to trva dlhsie, niekto si musi dat aplikovat druhu davku skor..

nyusika
5. júl 2016

@infatti jasné, že je to vidieť.
A vydrží to v priemere tak rok.

infatti
autor
6. júl 2016

@nyusika nooo nie všetko je vidiet každemu ... ja som ten špeci pripad, ze mne nikdy nič nedrzi :D :D 😖

nyusika
6. júl 2016

@infatti tak to nemas dobre spravene 🙂