icon

Skúsenosti s laparoskopickou operáciou žlčníka. Kde ísť na zákrok?

smna231
Dnes o 07:01

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti s laparoskopickou operáciu žlčníku. Vedeli by ste mi odporučiť kam ísť na zákrok v nitrianskom alebo trnavskom kraji? Poprípade či ste boli na jednodňovej alebo normálne hospitalizovaný
Ďakujem 😊

janka_266
Dnes o 07:53

@smna231 bola som v lv 2021, volali to jednodňová, ale v skutočnosti som tam bola 3 dni, či ich odporúčať, to si netrúfam, ale zvládli to, ale určite by som nechcela aby ma ráno operovali a večer poslali domov

anonym_023905
Dnes o 08:37

Ja píšem svoju skúsenosť z iného kraja - bola som v nemocnici 3t, klasická fakultná nemocnica, chirurgia, po laparke som mala dren. Ešte len po vybratí žlčníka začali problémy..

anonym_137755
Dnes o 09:16

Ja som bola spokojná v BA Milosrdní bratia, jeden deň príjem, druhý operácia, ďalší domov doobeda po vizite. Neviem či v rámci jednodňovej ti to urobia niekde. Brucho sa nafukuje plynom, ja som sa po prebudení povracala, vraj to normálne lebo sa ti hrabú v okoli žalúdka a zavádzajú aj dren ten mi vybrali na druhý deň ráno.

anonym_4ac26a
Dnes o 09:29

6r dozadu Zlaté Moravce na chirurgii

simca06022011
Dnes o 09:33

za man treba si ist polezzat ak sa da, je to otras po opke ist domov, ledva drenaz vytiahnu a vyprevadia pacienta domov, ja som sa nevedela ani p ostavit riadne. Inak problemy som neamal ziadne po narkoze.

extempore
Dnes o 09:40

Bola som na žlčník presne pred tromi mesiacmi, v apríli 2026. Operovali ma v Medicentre vo Zvolene. V utorok ráno o 6,45 ma prijali, o 8,00 operovali a v stredu doobeda som šla domov. Stálo ma to 160 eur.

ljmmm
Dnes o 11:15

bola som asi tak pred dvoma mesiacmi v za na jednodnovke. V den kedy ma prijali ma operovali. Druhy den rano vybrali dren a domov. Este jeden den som lezala a potom som uz fungovala v starostlivosti o deti, ci domacnost. V podstate som bola prekvapena ako slo vsetko vcelku hladko. Ked mi vyberali stehy, myslim na desiaty den, uz som normalne fungovala. Po opke ma brucho moc nebolelo, to si ani nespominam, bolelo ma plece. je taky zaujimavy mechanizmus, ze ked ti nafuknu brucho pocas operacie branica potiahne nerv, ktory ide do pleca a proste to bolelo. A este hrdlo z intubacie, riadne som kaslala.