Skúsenosti s liečbou chronickej análnej fisúry?
Ahojte, bola mi potvrdena chronicka analna fisura a mam dohodnutu operaciu v statnej nemocnici. Rozmyslam ale, ci neskúsiť menej invazivnu metodu na sukromnej klinike. Máte prosím niekto skúsenosti, čo je lepšie? Pripadne ste na niektorej boli? Ake boli vysledky?
Rozmýšľala som ze by som sla na konzultaciu na sukromnu, ale bojim sa, ze im nepôjde o to najlepšie pre mna ale iba o to, aby zarobili.
Dakujem!
som bola v proctocare, pan lekár mi dal dve nenormalne drahé štipľavé masti a na moje prekvapenie do mesiaca všetko zmizlo.
@anonym_9480cb a bolo to prosim uz v chronickej faze? Lebo mne doktor povedal ze bez operacie sa to nespravi
som bola v proctocare, pan lekár mi dal dve nenormalne drahé štipľavé masti a na moje prekvapenie do mesiaca všetko zmizlo.
@anonym_9480cb môžeš prosím napísať názvy tých mastí? Vďaka.
@anonym_9480cb a bolo to prosim uz v chronickej faze? Lebo mne doktor povedal ze bez operacie sa to nespravi
@tamarkiss som trpela tým dosť dlho, asi rok, kým som nešla k lekárovi, takže áno, bol to už chronický problém. ale toto má predpokladam rôzne stupne závažnosti
@anonym_9480cb môžeš prosím napísať názvy tých mastí? Vďaka.
@anonym_265654 som tak pochopila že si niečo vyrábajú sa z vlastných ingrediencií. boli tam dve masti, jedna sa mala nanášať ako prvá, druhá neskôr, len malé fľaštičky bez akéhokoľvek popisu.
@anonym_265654 som tak pochopila že si niečo vyrábajú sa z vlastných ingrediencií. boli tam dve masti, jedna sa mala nanášať ako prvá, druhá neskôr, len malé fľaštičky bez akéhokoľvek popisu.
@anonym_9480cb ďakujem. Mám tiež chronický problém (niekoľko rokov), momentálne v kľude. Mám používať masť proktis-M s kyselinou hyalurónovou, ale v podstate len vtedy, keď sa zas objaví krvácanie. Chirurgicky by sa to vraj riešilo, keby sa to zhoršilo a boli by aj bolesti.