icon

Skúsenosti s liečbou Roaccutanom a jej účinky?

bieletricko
24. mar 2024

mám 15 rokov a chcem začať túto liečbu ale odrádzajú ma možné vedľajšie účinky.

pluss
•
24. mar 2024

ahoj ja som túto kúru absolvovala dokonca dvakrát...a absolútne všetko bolo u mňa v poriadku...jediné z nežiaducich účinkov čo som mala boli suché pery takže som o niečo viac používala balzam a to bolo všetko 🙂

17alexis
•
24. mar 2024

Za mňa určite odporúčam, nemala som žiadne vedľajšie účinky, akurát sa mi omoho menej mastili vlasy, nakoľko vysúša pokožku.

majamat
•
24. mar 2024

absolvovala som tuto liecby - ucinok vyborny. sestra absolvovala tiez atiez bez zavaznych NU.

neziaduce ucinky su nieco, co nema kazdy. tam je pravdepodobnost, nie vzdy, ale niekedy sa uvadza, z kolkych ludi to ma jeden clovek.
su NU ktore su velmi caste, napr suchost koze a sliznic. toto ma anozaj takmer kazdy. sucha koza a sliznice mozu lahkopraknut a oprasklinky s amozu infikovat. vacsina ludi to nema,a le ja som mala mykozu pery- dost neprijmen,a le prezila som, dr mi nasadil liecbu a preslo to. dal mi potom dlhodobo na tvar zarabane mate a aj s antimykotikami.
urcite vtedy treba premastovat.
aj sliznice mozu byt suche ( prakticky ja pery su sliznica ) treba mastit. suchy moze byt aj konecnik, a vnutro nosa. do nosa existuju na zvlhcenie aj rozne gely, ale ja ked mammtaky problem ( neberiem teraz take lieky ), mne staci aj nieco mastne - avzeliny, Hojivy zazrak, ci balzam na pery ( kldune si mozes jeden nechat na nos - hocijaky obycajny )
na suchost konecnika je celkom fajn aj modra indulona, ale tiez aj vazelina a pod.

este mam pocit, ze ma trosku viac boleli svaly, ale nie som si ista lebo mavam take problemy aj mimo tejto leicby.

1lionik1
•
25. mar 2024

Za mňa super liek, zázrak, absolvovala som 2x kúru s odstupom 10rokov a zakaždým pomohlo a v poriadku,žiadne vážne vedľajšie účinky...suché pery a sliznica nosa, suché oči ale čo bolo výhodou, takmer vôbec sa mi nemastili vlasy, takže môžem len odporúčať.

majamat
•
25. mar 2024

@1lionik1 och ano, ani mne sa vobec nemastili. to bolo super.