icon

Skúsenosti s liekom Broncho-Vaxom - dávkovanie a účinky

1. mar 2026

Dobry den, prosim Vas dr. Povedala ze moze to vypit aj cez den, nemusi rano na lacno..pri dcere som to davala rano na lacno.. prosim skusenosti s tymto liekom? Neziaduce ucinky?

cyberk
1. mar 2026

Ziadne, ako by sa nic nestalo

mullerova46
1. mar 2026

Nežiaduce môžu byť len viac hlienov ale my sme to nemali ani raz. Tento liek sa má brat nalačno ale nalačno sa berie aj 2 hodiny po jedle a zároveň pol hodiny pred jedlom 🙂

autor
1. mar 2026

Zajtra zacinam do roboty, len o pol 6 mi to on nevypije nalacno .. zato ze ci nebude problem mu to dat poobede ..

niekto2hy
1. mar 2026

Davkovanie rano,na lacno. Zdalo sa mi,ze obcas zvysena teplota.

titla
1. mar 2026

Syn mava Broncho-vaxom kury pravidelne 2-3x do roka, podavame rano na lacno, neziaduce ucinky nemal nikdy.

janka_266
1. mar 2026

Dávame ráno s vodou, alebo dzusom, nežiadúce účinky, prvé 2-3 kúry chytil sople vždy, naposledy už nie, tak hádam to vydrží 😀

sunnybaby15
16. mar 2026

Nemá prosím niekto na predaj bronchovaxon pre deti ? Veľmi by sme ho potrebovali vybrali sme 3 mesačnú dávku ale údajne to poisťovňa predpisuje len raz do roka

mullerova46
16. mar 2026
@sunnybaby15

Nemá prosím niekto na predaj bronchovaxon pre deti ? Veľmi by sme ho potrebovali vybrali sme 3 mesačnú dávku ale údajne to poisťovňa predpisuje len raz do roka

@sunnybaby15 údajne nie je 100% opýtajte sa lekárky nech skúsi predpísať. Mne lekárka predpísala viac kvôli tomu že asi 2-3 tablety sme zničili 😅 mám zvyšný tak ak vám to nepredpise lekárka alebo teda bude veľký doplatok tak sa ozvite.

sunnybaby15
16. mar 2026
@mullerova46

@sunnybaby15 údajne nie je 100% opýtajte sa lekárky nech skúsi predpísať. Mne lekárka predpísala viac kvôli tomu že asi 2-3 tablety sme zničili 😅 mám zvyšný tak ak vám to nepredpise lekárka alebo teda bude veľký doplatok tak sa ozvite.

@mullerova46 len my potrebujeme sacky …nie tablety , lekárka nám môže predpísať až na jeseň, máte prosím k dispozícii aj sacky pre deti ?

mullerova46
16. mar 2026
@sunnybaby15

@mullerova46 len my potrebujeme sacky …nie tablety , lekárka nám môže predpísať až na jeseň, máte prosím k dispozícii aj sacky pre deti ?

@sunnybaby15 naša lekárka od roka predpísala synovi tablety ktoré vysypavam do vody 🙂