icon

Skúsenosti s liekom Famosan na tichý reflux

petravanc
25. feb 2026

Ahojte.
Chcem sa opýtať na skúsenosti s liekom Femosan na reflux. Mne sa potvrdil tichý reflux až z peptestu. Predtým na hadici ho lekár nevidel. Čiže som bola bez liečby a teraz konečne po 10 mes začínam brat lieky..aj som samozrejme upravila stravu ale zatiaľ žiadna zmena. Hlieny mam až v nose z toho a bolesti hrdla..
Ten femosan je vraj na občasný slabší až mierny reflux ale ja mam priznaky denne a to som aj lekárovi hovorila..helicid ani Nolpaza mi nezaberali to som skúšala už predtym. Ešte mi gastro lekar povedal takú hlúposť ze hlieny nemôžem mat z refluxu pritom pri tichom su aj hlieny..

A poradte aký liek vám pomohol na tichý reflux.

Vďaka.

rozculena
25. feb 2026

toto nepoznám,ja som užívala nolpazu a potom som si kúpila kyselinu fulvovú.
Ja som kupovala tu,momentálne ju nemajú.Je veľa výrobcov,musíš si sama vyhľadať,aké balenie a aká cena je pre teba najvhodnejšia.
https://www.brainmarket.sk/jarrow-shilajit-fulv...

https://akv-tv.com/watch/reflux-velky-mytus-a-l...

cudliprstik
26. feb 2026

Ja mám reflux tiež už skoro 10 rokov , začalo to vybratím zlcnika, opakovane sa mi stav vracia, mám dobre obdobia a zle , z ktorých sa ťažko viem dostať , lieky mi vôbec nezaberajú , tiež som zahlienena, ráno mi je z nich na vracanie , po jedle mi je nevoľno , v kuse sa mi odgrgava, tiež som už z toho zúfalá , momentálne sa od januára trápim 😔

anonym_be2453
26. feb 2026

Popri liekoch je najdôležitejšia životospráva. Vylúčila si škodlivé potraviny a stravuješ sa tak ako by si sa pri refluxe mala? Hltať lieky bez úpravy života správy nemá zmysel.

cudliprstik
26. feb 2026
@anonym_be2453

Popri liekoch je najdôležitejšia životospráva. Vylúčila si škodlivé potraviny a stravuješ sa tak ako by si sa pri refluxe mala? Hltať lieky bez úpravy života správy nemá zmysel.

@anonym_be2453 držím diétu už dlho , potraviny ktoré mi nerobia dobre nejem, mne sa to spustí a neviem sa z toho dostať , drží ma to aj 3 mesiace vždy a potom sa to ukľudní a zmizne to, už ozaj nevieme z čoho to mám , bola som aj u psychológa , nemám to psychosomaticke

iwesska
26. feb 2026

Ak ti Helicid a Nolpaza nezaberali,treba skusit este Emaneru,ta je z nich najsilnejsia.Ale Famosan je slaby,ziadny efekt u mna.

petravanc
autor
27. feb 2026
@anonym_be2453

@anonym_be2453 držím diétu ale stane sa mi ze nieco porusim. Som vo fáze kedy zistujem čo mi robi zle. Vyradila som čokoládu kávu citrusy sladke som minimalizovala, vyradila som mastné vyprážané...ale zatiaľ bezozmeny.. ja mam hlieny az v nose a v celom krku. Mam ten tichy reflux.

petravanc
autor
27. feb 2026
@iwesska

Ak ti Helicid a Nolpaza nezaberali,treba skusit este Emaneru,ta je z nich najsilnejsia.Ale Famosan je slaby,ziadny efekt u mna.

@iwesska a vy ste mali alebo máte tichy reflux? Ten ktory spodobuje zahlienenie,?

anonym_be2453
27. feb 2026
@petravanc

@anonym_be2453 držím diétu ale stane sa mi ze nieco porusim. Som vo fáze kedy zistujem čo mi robi zle. Vyradila som čokoládu kávu citrusy sladke som minimalizovala, vyradila som mastné vyprážané...ale zatiaľ bezozmeny.. ja mam hlieny az v nose a v celom krku. Mam ten tichy reflux.

@petravanc aj kofeinove napoje robia zlobu

petravanc
autor
27. feb 2026
@anonym_be2453

@petravanc aj kofeinove napoje robia zlobu

@anonym_be2453 to nepijem vôbec.