Skúsenosti s liekom Paretin na paniky a úzkosť?
Skusenosti s tymto liekom na PP a uzkost?dakujem
Výborný liek - mne veľmi pekne zabral na PP a úzkosti. Má kopec nežiadúcich, ale na toto zabral super.
@anonym_790632 mne tiež veľmi dobre, spokojná som bola s ním..
Výborný liek - mne veľmi pekne zabral na PP a úzkosti. Má kopec nežiadúcich, ale na toto zabral super.
@anonym_790632 beriem tyzden som brala polovicu vsetko ok a odvcera celu rano a bola som trochu unavena tak divne, v noci take divne sny a rano som bola ako zombie dnes ale preslo to nejak potom..prejde to casom?benzaky zatial neuzivam pokial nieje fakt ze zle
@anonym_790632 mne tiež veľmi dobre, spokojná som bola s ním..
@andrea2323 a uz ste vysadili?nebol problem z vysadenim potom?
@anonym_autor na začiatku zle, no potom úplne perfektne. Najlepší liek pre mňa na tieto problémy
@andrea2323 a uz ste vysadili?nebol problem z vysadenim potom?
@anonym_autor ja som vysadila len preto lebo som ostala tehotna a v tehotenstve sa predpisuju ine antidepresiva tak som v podstate presla na ine. Mala som len take drobne neziaduce ucinky, napr viem ze som bola unavenejsia tyzden dva, senzitivnejsia, hlava ma pobolievala.. ale nic specialne, vsetko to aj s tym tehotenstvom mohlo byt spojene
@anonym_autor výborný beriem ho roky.Pri prechode na vyššiu dávku je únava normálna.20 mg je ešte stále nízka dávka, ale mne stačí som viac aktívna a vôbec nemám úzkosti a zle stavy.Ani som nepribrala nemala som žiadne negatíva iba spokojnejší zivot
@anonym_autor výborný beriem ho roky.Pri prechode na vyššiu dávku je únava normálna.20 mg je ešte stále nízka dávka, ale mne stačí som viac aktívna a vôbec nemám úzkosti a zle stavy.Ani som nepribrala nemala som žiadne negatíva iba spokojnejší zivot
@anonym_dd6fc8 tak som rada ze vam pomohol, ja beriem zatial 2 tyzdne (tyzden celu) a este ma chytaju ataky cize asi este musim pockat