Skúsenosti s Myco Max 150 mg a kombinovanou infekciou
Dobrý deň máte niekto skúsenosti s myco max 150g 3tabletx ? Doktorka mi k tomu dala DALAcin že mám pravdepodobne nejakú kombinovanú infekciu lebo čistá mykoza že to neni že to nevidí… zobrala mi kultiváciu ale výsledky budem vedieť až o tyzden
Áno brala som. Mycomax je celotelove antimykotikum orálne a DALACIN do posvy sa dáva keď máš bakteriálnu vaginozu alebo baktérie v pošve.
@anonym_5253e7 a pomohlo? Ja ešte nemám výsledky z kuktivacie ale dr mi to už dala
@anonym_5253e7 a pomohlo? Ja ešte nemám výsledky z kuktivacie ale dr mi to už dala
@vierka5678
nie, nepomohlo lebo som nakoniec nemala kvasinky ale niečo úplne iné - premnožené laktobacili v pošve ktoré majú na 99% zhodne príznaky s kvasinkovou infekciou. Ale keby som mala kvasinky určite to zaberie. Je to silný liek len na predpis.
Mne vždy vychádza kvasinka a nič ma nepali, nemám výtok, nemám svrbenie, proste žiadne príznaky. Plus atb do posvy som mala entizol a dostala som naňho takú alergiu, že som utekala na pohotovosť. Az neskôr ma napadlo si dať zodac.
Neskôr som prišla na to že nepotrebujem mycomax (mala som predpísanú liečbu na chronickú kandidu) lebo problem bol inde.

Áno brala som. Mycomax je celotelove antimykotikum orálne a DALACIN do posvy sa dáva keď máš bakteriálnu vaginozu alebo baktérie v pošve.