icon

Skúsenosti s okuliarmi Lensmart

adkagg
2. jan 2026

Zdravim má niekto skúsenosti s okuliarovimi rámami a sklíčkami s lensmart? Ako ste spokojné s kvalitov? Môžu sa porovnávať s optiky? Ďakujem

soonmomtobe
2. jan 2026

@adkagg nie nemôžu...sú hrozné, nechápem pozitívne recenzie. Jedine ak chcete kúpte imidžovky. Inak dioptrie úplne zlé nedajú sa nosiť.

adkagg
autor
2. jan 2026
@soonmomtobe

@adkagg nie nemôžu...sú hrozné, nechápem pozitívne recenzie. Jedine ak chcete kúpte imidžovky. Inak dioptrie úplne zlé nedajú sa nosiť.

@soonmomtobe áno potrebujem dioprije aj s cilindrom ,mám s optiky nedávno kúpené ale vidím ti na nete skoro stále to najmä vyskakuje .no pravdu povediac aj som si myslela že to bude hrôza za tú cenu

soonmomtobe
2. jan 2026
@adkagg

@soonmomtobe áno potrebujem dioprije aj s cilindrom ,mám s optiky nedávno kúpené ale vidím ti na nete skoro stále to najmä vyskakuje .no pravdu povediac aj som si myslela že to bude hrôza za tú cenu

@adkagg Ja si kupujem z eyerim, dá sa tam vychytať aj super zľava. Hento sú vyhodené peniaze. Ale aj mňa recenzie oklamali 🙈

dulazh
2. jan 2026

Ja mam multifokaly,silne dioptrie-7-7.5/+5-5.5 aj cylinder a skusila som risknut,nakolko s kuponom ma vysli okolo100eur a v optike pod 800nejdem.Napodiv,az na to,ze ram je vacsi a tym padom skla hrubsie/objednavala som stensene/som s dioptriami spokojna.Prefotila som presne karticku z optiky,kde boli vsetky udaje aj PD.

martinnka_h
2. jan 2026

@adkagg ja odtial mám dioptrické okuliare aj slnečné s dioptriou a som spokojná.. kupovala som ich "do zálohy" ale nosím ich častejšie ako tie, ktoré mam z optiky 🙂

adkagg
autor
3. jan 2026
@martinnka_h

@adkagg ja odtial mám dioptrické okuliare aj slnečné s dioptriou a som spokojná.. kupovala som ich "do zálohy" ale nosím ich častejšie ako tie, ktoré mam z optiky 🙂

@martinnka_h a rám je akej kvality? Môžete mi prosím vás poslať foto okuliarov ?

anonym_f4b418
3. jan 2026
@adkagg

@adkagg ja mam uz asi 5 okuliarov odtial
Vsetko v pohode, spokojnost velka
Vsetky premerane u lekara a v pohode
Ale nemam astigmatizmus len obycajne dioptrie
Za tie peniaze vela muziky

anonym_f4b418
3. jan 2026
@adkagg

@martinnka_h a rám je akej kvality? Môžete mi prosím vás poslať foto okuliarov ?

@adkagg vychytavam akcie ( kde ram kupis aj za 1€) a promo kody , to ti stiahne dalsie eura

martinnka_h
3. jan 2026
@adkagg

@adkagg poslala som Vám do správy. Ten rám na slnečné okuliare myslim stál naozaj nejaké 2 centy 😅

kubizde
3. jan 2026

@adkagg ahoj. Mala som s nimi spoluprácu ale nakoniec som napísala, že nič z toho nebude. Okuliare sú lacné, ale odráža sa to na kvalite…očný ich neodporúčal tiež.

adkagg
autor
4. jan 2026
@kubizde

@adkagg ahoj. Mala som s nimi spoluprácu ale nakoniec som napísala, že nič z toho nebude. Okuliare sú lacné, ale odráža sa to na kvalite…očný ich neodporúčal tiež.

@kubizde no však to človek si kúpi lacné ale či to zato stojí že si nejak uškodí ,boli ste dať kontrolovať u očného ??

kubizde
4. jan 2026
@adkagg

@kubizde no však to človek si kúpi lacné ale či to zato stojí že si nejak uškodí ,boli ste dať kontrolovať u očného ??

@adkagg bola som u očného, ukázala som mu aj dane okuliare a jednoznačne povedal že si mám vybrať okuliare v optike