icon

Skúsenosti s operáciou myomu v Boroch. Kto absolvoval?

ivananr
28. mar 2026

Dobrý deň,
Chcela by som si nechať vyoperovať myom v naozaj odborných rukách. Na Slovensku zvažujem najmä Bory, robia vraj aj ablaciu robotickú operáciu, laparo. Absolvoval to niekto v Boroch? A ak áno, u dr. Dugatovej, Redechu, prípadne niekoho iného ? Ako dlho ste na operáciu čakali? A aká dlhá bola rekonvalescencia? A boli ste spokojné ? Ak ste boli inde v BA.a boli ste spokojné, tiež budem samozrejme vďačná za info. Ďakujem 🙂

anonym_b6e807
28. mar 2026

@ivananr ahoj v boroch som sice nebola ale zostavenie z takehoto zakroku je pomerne rychle... na co pozor su plyny... tie mna pri laparo potrapili vzdy a to som brala ako najvacsie minus operacie. Mudr. Redecha je kapacita sama o sebe, plus roboticka operacia je vsetko samy + k tomuto zakroku...

adri266
28. mar 2026

@ivananr Ak mas cas precitat si moju skusenost, ale z PO.

https://www.modrykonik.sk/blog/adri266/article/myomektomia-6ukyoo/
Teraz som po cerstvom vybere myomu, ale nemuseli vyberat laparo, takze jednodnovka.

lucylaw
28. mar 2026

@ivananr Ahoj,ja som bola na operácii myomu v Boroch v januári 2025,kľudne mi napíš 🙂

ivananr
autor
28. mar 2026
@adri266

@ivananr Ak mas cas precitat si moju skusenost, ale z PO.

Teraz som po cerstvom vybere myomu, ale nemuseli vyberat laparo, takze jednodnovka.

@adri266 ďakujem za zdieľanie skúseností. Najmä tie názory lekárov mi dosť pripomínajú moju skúsenosť. Žiaľ potratila som a kazdy gynekológ ktorý to riešil postupne mal iný názor na to, či za to môže myom a či je alebo nie je ohrozujúci pre tehotenstvo. A či sa operuje alebo neoperuje ľahko 🤷

ivananr
autor
28. mar 2026
@lucylaw

@ivananr Ahoj,ja som bola na operácii myomu v Boroch v januári 2025,kľudne mi napíš 🙂

@lucylaw super, ďakujem, píšem správu ❤️

adri266
28. mar 2026
@ivananr

@adri266 ďakujem za zdieľanie skúseností. Najmä tie názory lekárov mi dosť pripomínajú moju skúsenosť. Žiaľ potratila som a kazdy gynekológ ktorý to riešil postupne mal iný názor na to, či za to môže myom a či je alebo nie je ohrozujúci pre tehotenstvo. A či sa operuje alebo neoperuje ľahko 🤷

@ivananr Podobne sme to mali s dcerou, ktora mala velku skoliozu. Niektori povedali, ze treba operovat, niektori, ze nie a ja ako laik si mam vybrat.