icon

Skúsenosti s pobytom dieťaťa v kúpeľoch Horný Smokovec

zuzka1008
22. okt 2024

Ahojte.
Mojej 7rocnej dcére neschválili sprievod.
Máte niekto skúsenosti ako to tam prebieha keď pôjde sama?
Niesom s tým veľmi stotožnená aby šla sama.
Tak zisťujem info.
Ďakujem

cukroska
22. okt 2024

@zuzka1008 Verím ti.Ja by som tiež stresovala nechať v kúpeľoch 7.ročné na liečenie. Podľa mňa sedemročné by ešte malo mať doprovod.Aj keď viem,že sú rôzne deti a každý si pozná tie svoje. Ja by som si zaplatila buď ubytovňu alebo lacnejší hotel. Určite je možnosť aj u nich priamo v hoteli. Priamu skúsenosť nemám. Ale viem ,že keď bola sestra malá a bola v kúpeľoch sama v Piešťanoch veľmi zle to znášala. A chodili k nej rodičia každý týždeň na návštevu lebo písala listy typu " maminka moja, ocko môj ak neprídete pre mňa tak sa vám hodím do Váhu " hneď otec sadol na autobus a vybavili kratší pobyt. A to nebola nikdy mamičkárka.Ale bolo to vyše 40.rokov dozadu..a nikdy od vtedy nechcela ani do tábora. Ale to vás nechcem zneistiť.

123ka
23. okt 2024

@zuzka1008 nemusí mať schválený sprievod. Vy s nou môžete normálne nastúpiť na liečenie, zavolajte do Horného Smokovca. Rozdiel finančný vo schválení poisťovňou nieje veľký. Ponúknu Vám ubytovanie aj lacnejšie v budove kde sú deti samé so sestričkou.

zuzka1008
autor
4. nov 2024

@cukroska
@123ka ahojte. Ďakujem za odpovede. Ale ide skôr o to že momentálne si Nemôžemdovolit zaplatiť sprievod.
Už sme boli 2razy v lucivnej minulý rok aj rok pred tým. Každý pobyt stojí dosp.odobu 970r plus mám ešte jednu dcéru kt.tiez.musim zobrať ak pôjdem ja to je ďalších 970e lebo už má 14r.
Navyše som teraz čerstvo rozvedená takže o to horsia Fín situácia .. skôr ma zaujíma či ma niekto skúsenosti ako sa deťom páči. Či majú výlety . Vždy dozor a pomoc keď treba .. zo smokovca čakám odpoveď už 3ti týždeň zatiaľ nič

123ka
4. nov 2024

@zuzka1008 rozumiem, sú tam aj deti samé. No dozor majú taký, že jedno dievčatko chodilo k nám do izby a nik si to nevšimol 😁. Možno sa niečo zmenilo, ak je malá šikovná bude sa jej tam páčiť. Výletov majú veľa, nájde si kamarátky.