Skúsenosti s vakcínou Janssen
@kristina2412 Ďakujem za info . A pri tejto vakcine stačí jedno očkovanie ?
No mužovi povedala lekárka, že je oveľa menej účinná ako napríklad pfizer a na nové mutácie ju ani nemajú otestovanu či má vôbec účinok
Manžel absolvoval včera. Vypadá v poriadku 😀. Co sa týka účinnosti, všade píšu ze je podobná ako pri ostatných vakcinach. Nie som lekár, musím sa spoľahnúť na informácie od vzdelanejsich.
@s_a / mutacie budu pribudat je to normalny proces pri virusovych tipoch ochoreni, toto vobec nerieste, ani jedna vakcina nikto nevie ako ldho pretrva jej ucinok. navyse Johnson je vakcina obsahujuca oslabeny adenovirus, a ockovanie takehoto tipu sa pouziva roky, kdezto Pfizer a moderna su na inom RNA principe ktory nikto nevie co to v buducnosti moze sposobit....ak sa rozhodnem zatial nie som tak urcite nieco ine ako RNA
@s_a prave naopak - Jannsen je z tych 4 zatial jedina s preukazanym, otestovanym 100% ucinkom voci mutacii
@akinom0077 prosím ťa chcem sa opýtať ak bi som sa rozhodla očkovať tak odporúčas jansen? Doteraz som bola proti no teraz zvažujem
@mirkaveron a ako je dobre? Ja zvažujem bola som proti očkovaniu no toto okolo toho.. Som onko pacient tak neviem lekár neporadí iba povie dajte sa očkovať
@ticko ja som spokojná po očkovaní mi nič nebolo takže ani neviem že ma a najviac sa mi páčilo že som bola len raz a nie dva razy ale to je každého osobná vec ja som za očkovanie

@nellabh123 manžel sa bol v piatok dať očkovať. Zatiaľ úplne bez problémov, uvidíme 🤷