Skúsenosti so spinálnou anestéziou pri operácii kolena
Ahojte vsetky. Chcem sa vas opytat, absolvovali ste operaciu kolena v spinalnej anestezii? Nie celkovej. Bolo to ok? Boli miesto vpichu? A ziadne komplikacie po spinalke? Velmi dakujem
Tiež po sekcii a bez problémov, lokálne to najprv umŕtvili a potom dávali spinal
No ja som po spinalke mala 2 týždne hrozne bolesti hlavy. Tento rok som mala aj lumbalku a zase týždeň bolesti hlavy. Toto ti nik nepovie že? Že je takéto riziko. Zväz sama či si citlivá na bolesti hlavy aj bez toho. Ja som kvôli bolesti hlavy cely týždeň vládala len jesť , ísť na wc a spat
Tiež po sekcii a bez problémov, lokálne to najprv umŕtvili a potom dávali spinal
@anonym_4090b4 a prosim ta, ziadne dlhodobe bolesti hlavy po spinale?
@180207 sice nie koleno, ale sekcia... vpich nebolel, poradil sa na prvy krat, ziadne komplikacie a ziadne nasledky... kamoske kvoli skolioze pichali na 7 krat, vpich citila dlhsie po sekcii... ale za optimalnych okolnosti by si nemala mat ziaden problem
@anonym_db4555 Dakujem. A prosim ta, ziad e dlhodobe bolesti hlavy po spinale?
@anonym_db4555 Dakujem. A prosim ta, ziad e dlhodobe bolesti hlavy po spinale?
@180207 žiadne ani v ten den... sice so spankom som mala kvoli vypitej dvojlitrovke coca coly ... ale s bolestou hlavy vobec ziadne
ad hrozne bolesti hlavy. Mala som tri dni, to bolo cosico sa neda opisat ake strasne to bolo. Riesenie je pichnutie tzv krvnej zatky. Okamzite bolesti prestali. Takze tohto sa neboj, da sa to riesit. To som mala pri sekcii prvej.Pri druhej som to uz nemala. Inac kolena mi operovali v celkovej, hoci spolupacientoj tiez v takej polovicnej, nevedno preco mna nie
@anonym_4090b4 a prosim ta, ziadne dlhodobe bolesti hlavy po spinale?
@180207 nie žiadne, odporúča sa piť veľa vody aby sa tomu predišlo. Čo sa týka vyššie spomínanej lumbalnej punkcie, je to tiež zásah do miechy ale na rozdiel od spinalu kde sa len dáva anestéza je lumbalka odber mozgovomiesneho moku kde je bolesť hlavy často prítomná - to mal zase muž robené a tiež ho bolela hlava.

@180207 sice nie koleno, ale sekcia... vpich nebolel, poradil sa na prvy krat, ziadne komplikacie a ziadne nasledky... kamoske kvoli skolioze pichali na 7 krat, vpich citila dlhsie po sekcii... ale za optimalnych okolnosti by si nemala mat ziaden problem