Skúsenosti so zlatým stafylokokom: Ako sa vyliečiť?
Dobrý deň, mám neustále sa opakujúce zápaly uši, neviem z čoho a minulý týždeň mi našli v uchu zlatého stafylokoka, brala som augmentin a vôbec netuším či sa vyliečil, keďže ma začalo bolieť druhé ucho, lenže na kontrolný výter sa dostanem až o 2 týždne. Netuším či sa nemôže za ten čas rozšíriť ďalej, bojím sa toho. Niekto nejake skúsenosti? Ďakujem vopred za odpovede.
@anonym_autor ahoj ,ja by som zašla na ORL,ja som mala problém podobný s bacilom aj mám ale v krku ,stále tam je aj keď som bola po ATB aj keď nesposoboval mi problémy len som mala celkové ťažkosti ,zimnice ,kĺby ma boleli a tak,obehala som všetkých možných lekárov a zistilo sa že mám chronicky zápal mandlí. A to fakt nebyvam chorá ,naposledy v januári som nola. Aj bolesti uší môžu súvisieť s tým ..skús ..
@lucka1022 ja už 2 roky mám zápaly uši, vonkajšie, jedno ucho sa prelieči, začne druhé a dookola, už som zúfalá z toho, na orl som vkuse ale nevedia príčinu
@anonym_autor dalsie vysetrenie ked ta boli aj druhe ucho
10 dni oralny penicilin alebo injekcie. Augumentin je slaby
mala som v oku.
Lekár predpísal lieky masť + kvapky .
rieš s odborným lekárom.

@anonym_autor ahoj ,ja by som zašla na ORL,ja som mala problém podobný s bacilom aj mám ale v krku ,stále tam je aj keď som bola po ATB aj keď nesposoboval mi problémy len som mala celkové ťažkosti ,zimnice ,kĺby ma boleli a tak,obehala som všetkých možných lekárov a zistilo sa že mám chronicky zápal mandlí. A to fakt nebyvam chorá ,naposledy v januári som nola. Aj bolesti uší môžu súvisieť s tým ..skús ..