icon

Som 5 mesiacov po pôrode a mešká mi menzes

katika1811
22. feb 2018

Ahojte mamicky som skoro 5mesiace po porode... prvu ms som dostala 1.12 ... dostala som ju aj v januari ale teraz vo februari mi meska uz 2 den. Som z toho uplne na nervy ... chranime sa na zaciatku sexu sme asi 2min sli bez prezervativu a potom sme si dali prezervativ... poradte mozem byt tehu?? alebo su to hormony?? manzel si je isty ze nic neuslo ....

vyhuelka
•
22. feb 2018

Kľudne možeš byť tehu... treba spraviť test

flavica
•
22. feb 2018

podla mna mozes byt tehotna, zeny velmi casto otehotnuje taku kratku dobu po porode. sprav si test

veronikik
•
22. feb 2018

Hlavne nestresuj.. Zazila som, ze mi meskala menstruacia ked som najviac riesila preco meskaa a preco neprisla, stresy strasnee a nakoniec prisla o tyzden 🙂 Ale sprav si test, to je jasne

katika1811
autor
•
22. feb 2018

taak akurat som si urobila test a je tam len jedna ciarka ... dufam ze aj len jedna bude ... ten sex sme mali 10.2. tak to by uz ukazalo ci???

monro
•
22. feb 2018

Nebudes tehotna...nemas byt z coho. Hlavu hore 🙂

katika1811
autor
•
22. feb 2018

no ja dufaam ved ako pisem hore bez ochrany sme isli mozno prve 2min potom sme dali ochranu ..len to meskanie ma hneva :-/

katika1811
autor
•
22. feb 2018

zenyyy dostala som Menzes :D odlahlo mi od stastia som az plakala:D nezeby som neuvitala druhe ale este chceme trosku pockat malicka ma este len 5m 🙂 ale dakujem za podporu :D

veronikik
•
22. feb 2018

@katika1811 gratulujem :D