Som 5 mesiacov po pôrode a mešká mi menzes
Ahojte mamicky som skoro 5mesiace po porode... prvu ms som dostala 1.12 ... dostala som ju aj v januari ale teraz vo februari mi meska uz 2 den. Som z toho uplne na nervy ... chranime sa na zaciatku sexu sme asi 2min sli bez prezervativu a potom sme si dali prezervativ... poradte mozem byt tehu?? alebo su to hormony?? manzel si je isty ze nic neuslo ....
podla mna mozes byt tehotna, zeny velmi casto otehotnuje taku kratku dobu po porode. sprav si test
Hlavne nestresuj.. Zazila som, ze mi meskala menstruacia ked som najviac riesila preco meskaa a preco neprisla, stresy strasnee a nakoniec prisla o tyzden 🙂 Ale sprav si test, to je jasne
taak akurat som si urobila test a je tam len jedna ciarka ... dufam ze aj len jedna bude ... ten sex sme mali 10.2. tak to by uz ukazalo ci???
no ja dufaam ved ako pisem hore bez ochrany sme isli mozno prve 2min potom sme dali ochranu ..len to meskanie ma hneva :-/
zenyyy dostala som Menzes :D odlahlo mi od stastia som az plakala:D nezeby som neuvitala druhe ale este chceme trosku pockat malicka ma este len 5m 🙂 ale dakujem za podporu :D

Kľudne možeš byť tehu... treba spraviť test