Som malátna a mám problémy s menzesom
Ahojte Baby. V minulých príspevkoch som vám opisovala že sa cítim malatna , a že krvné vyšetrenia aj tlak mám v poriadku..včera som dostala menštruáciu a ta ma tak položila že som musela ísť z roboty domov :( kŕče som mala, na odpdnutie mi bolo strašné slabá som sa cítila...ako ja mám problémy s menzesom a chodí mi ak chce ale od mája somnou akoby niečo nebolo v poriadku...keď idem na nejaké cudzie miesto cítim sa ako Alenka v ríši divov :( idem zajtra k ženskému a chcem sa dať vyšetriť aj tam , ale skúste mi poradiť čo mi je a čo mám robiť..alebo len zbytočne si namyslam a fakt mi nič nieje ..
Ja neviem fakt, ako ja som v minulosti zažila jednu traumu a občas sa k tomu vraciam ale neviem naozaj...lebo ja si už tu namyslam všetky choroby sveta ....
ako spávaš....máš problémy so zaspávaním ,alebo sa v moci budíš uprostred noci? Ak áno, tak je to psychika - depresie....
magnezium, aspon 500 mg denne dlhodobo, docasne skus v pohode aj 1000mg. Na tvojom mieste skusim aj multivitaminy normalne z lekarne, vela ovocia a hlavne pohyb na cerstvom vzduchu. Vela vyletov, cestovania, zazitkov a na cudne pocity nebude cas🙂 Drzim palce
ked som bola mlasia som mala stavy ako ty. menzes chodil ako chcel bolesti. ale ja som sa citilila niekedy aj doma ako Alica v risi divov. Sem tam som odpadla. neviem ci ti pomozem ale skusim mala som nizky tlak a bola som strasne chudokrvna.
ak to mávaš v období ked ti príde mrcha, môže to byť aj predmenštruačný syndrom. Švagriná to má a tiež máva také stavy ako opisuješ.

Panická úzkosť?