Som vyčerpaná: Môže za to počasie?
Ahojte, dnes mi je od rána totálne divne , akési mdloby, tlak mi kolíše , mám z toho taký divný strach , čo myslite je to počasím ? Tehotná nie som . Chcem len diskutovať a upokojiť sa ďakujem za povzbudenie 🙂
Pila som áno , raňajky je pravda som ešte nemala nakoľko som vstala a hneď začala variť obed a upratala som a v tom mi prišlo zvláštne , také pred očami divne tie mdloby ako keby zahmlievanie , samozrejme ma chytila panika stres že odpadnem , okamžite som si ľahla no a teraz lezim , začala ma bolesť hlava , tlak mi vybehol ale ako som sa už dala do kľudu upravil sa , nemám veľmi rada tieto náhle situácie preto som sa len potrebovala vypísať a zaujať hlavu aby som prestala stresovať , ďakujem vám
mám to už druhý deň, už som si zrobila aj tehotenský test tak ma to vyplašilo🤣asi je nejaký vírus vo vzuchu alebo únava, prípadne nedostatok tekutín a podobne…
Keďže si nejedla raňajky, mohol ti klesnúť cukor v krvi na hraničnú hodnotu a telo sa začalo brániť. Syn je diabetik a takto sa mu prejavuje hypoglykemia.
Buď zato , že si nejedla ešte raňajky . Alebo v mojom prípade tak sa prejavuje tetanicky záchvat . Už asi 2 roky mám diagnostikovanú tetaniu. Aj čo len vonku vyjdem chytám mdloby , slabosť tela , búšenie srdca a strach ze odpadnem . Ak by sa to častejšie opakovalo , odporúčam u obvodného vyšetrenie a tetaniu mi len náhodne našli , keď ma bolela chrbtica . Tak ma obvodná poslala k nervovej . A ona urobila EEG vyšetrenie .
No extrémne ma bolela hlava, musela som spať aby to prešlo , teraz som vstala je to omnoho lepšie 🙂 mala som už aj obed 🙂 ach ďakujem dievčatá za rady , ste milé , verím že to bolo len z toho cukru tým že som nejedla , i keď si neviem vysvetliť to míhanie pred očami akoby som videla také divne predmety a potom keď zo prešlo prišla bolesť hlavy brutálna

Píla si,jedla si,ľahni na zem vyloz nohu o stenu