icon

Spoľahlivý a ochotný infektológ na Slovensku

domi_dee
Včera o 13:43

Ahojte, prosím vie mi niekto odporučiť skúseného profesionáleho no najmä ochotného infektológa alebo ambulanciu na SK? Ktorý reálne rieši zdravotné ťažkosti pacienta? Neriadi sa iba tabuľkami, rozsahmi, ale hľadá súvislosti medzi vykonanými odbermi a výsledkami. Hľadá skutočnú príčinu zdravotných problémov. Moje doterajšie skúsenosti sú katastrofálne, stačí im iba keď labák určí slovne nejaký patogén ako negatívny či hraničný bez ohľadu na to, aké sú tam čísla a že sú úplne mimo normy. Viem, že majú nejaké odchýlky a pod. Že si môžete zaplatiť testy v súkromných labákoch. Mňa aktuálne dlhodobo trápia konkrétne napr. mycoplasma pneumoniae, yersinia, ale aj ďalšie...

patrike
Včera o 13:49

Neverim, ze lekar by ignoroval nejaky vysledok odberu poukazujuci na problem. Pozri, raz pises negativny / hranicny, druhy raz "uplne mimo normy". Norma je prave ta hranica, za ktorou sa zacne liecba. Ty zrejme bez lekarskeho vzdelania laicky vykladas nejake cislo bez chapania sirsich suvislosti a dozadujes sa liecby na bakteriu, ktoru nemas.
Ako mozes povedat "Mňa aktuálne dlhodobo trápia konkrétne napr. mycoplasma pneumoniae, yersinia, ale aj ďalšie", ak odbery su negativne ? Na zaklade coho sa nazdavas, ze mas take nieco v tele ?

anonym_0ed58d
Včera o 13:55

Ja som bola spokojna v Kosiciach na infekcnej ambulancii a aj klinike. Inak ziaden labak negativny vysledok neuroci ak je uplne mimo normy

simsalabim
Včera o 14:10

Infektologia na Kramaroch 👍

anonym_cbf074
Včera o 22:56

@domi_dee skús tu. Pán doktor má niekedy zvláštny prejav, ale myslim si, že ak sa ti podarí spojiť sa s ním minimálne mailom, možno budeš mať šťastie. Je to kapacita v svojom odbore. Sama som ho zažila pri vyšetrení, kedy mu stále volali kolegovia z iných oddelení do ordinácie a radili sa o výsledkoch a postupe liečby, lebo si nevedeli dať rady. Sypal z rukáva a navigoval na súvislosti a možnosti.

anonym_cbf074
Včera o 22:57
@patrike

Neverim, ze lekar by ignoroval nejaky vysledok odberu poukazujuci na problem. Pozri, raz pises negativny / hranicny, druhy raz "uplne mimo normy". Norma je prave ta hranica, za ktorou sa zacne liecba. Ty zrejme bez lekarskeho vzdelania laicky vykladas nejake cislo bez chapania sirsich suvislosti a dozadujes sa liecby na bakteriu, ktoru nemas.
Ako mozes povedat "Mňa aktuálne dlhodobo trápia konkrétne napr. mycoplasma pneumoniae, yersinia, ale aj ďalšie", ak odbery su negativne ? Na zaklade coho sa nazdavas, ze mas take nieco v tele ?

@patrike neveríš, že by doktor ignoroval? Tak to si ešte málo zažil a po doktoroch málo pochodil. Alebo nečítaš noviny?