icon

Spôsobil vám Dalacin mykózu? Ako to riešiť?

15. apr 2026

Ahojte
Dostala som mykozu z dalacinu dr mi dala mykomax alebo takto sa to vola 3tbl. Zatial som brala iba jednu .... Stale to nieje preliecene mala som najprv canesten tbl 500mg a potom rosalgyn ale do toho prisla menstruacia tak mi dr dala mykomax a mast z vonku... Nemam svrbenie ani zacervenanie ale drobne ranky a prinumyvani citim ze koza je citliva... Dufam ze sa z toho cim skor dostanem lebo uz to trva ... Uzivam aj probiotika... Co ste uzivali este vy? Mali ste niekedy mykozu z atb Dalacin?
Dakujem za kazdu radu 🙂

anonym_9f3b9d
15. apr 2026

@anonym_autor ja mam mykozu celkom casto...fugnicidin mast a vnutorne mam lomexin. Keby mam atb mam mykozu hned. Vlastne aj nez nich ju mam stale...

anonym_8bcc49
15. apr 2026

Vždy mi spôsobil a vždy pomohol fungicidin, to iste mám aj z amoksiklavu

domkakvet
15. apr 2026

@anonym_autor nie nemala som nic z Dalacinu.

autor
16. apr 2026
@anonym_8bcc49

Vždy mi spôsobil a vždy pomohol fungicidin, to iste mám aj z amoksiklavu

@anonym_9f3b9d casto? Ach 😔 nezavidim ja som uz teraz na prasky ... To uz treba asi aj ine testy nez gynekologicke ... Nebude nieco s imunitou? Nieco ju sposobovat musi ked je casto. U mna to bol cukor ale ako som ho obmedzila tak super .
@anonym_8bcc49 fungicidin to je ta mast? Ja mam imazol teraz...

anonym_15964d
17. apr 2026
@anonym_9f3b9d

@anonym_autor ja mam mykozu celkom casto...fugnicidin mast a vnutorne mam lomexin. Keby mam atb mam mykozu hned. Vlastne aj nez nich ju mam stale...

@anonym_autor mycomax a von fucidin, Canesten to prejde o pár dní.Vzdy ber probiotiká pár hodín po ATB.
@anonym_9f3b9d premnožené kvasinky zmeň stravu, bavlnené nohavičky tým pádom si náchylná na zápaly a to je zle na imunitu a celkovo

diana_1212
17. apr 2026

ja beriem imunor.. tak uvidim ci bude lepsie

anonym_01579e
17. apr 2026

Pri ATB musis vzdy brat probiotika. Aj tak tomu castokrat nezabranis.

anonym_8bcc49
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_9f3b9d casto? Ach 😔 nezavidim ja som uz teraz na prasky ... To uz treba asi aj ine testy nez gynekologicke ... Nebude nieco s imunitou? Nieco ju sposobovat musi ked je casto. U mna to bol cukor ale ako som ho obmedzila tak super .
@anonym_8bcc49 fungicidin to je ta mast? Ja mam imazol teraz...

@anonym_autor no mna chytí každý rok v angína a keď dostanem buď jedne alebo druhé lieky tak si rovno kupujem v lekárni aj fungicidin lebo viem že tu masť budem potrebovať. A mám to takto asi od 20tky, imunitu aj všetko ostatné mám v poriadku.

autor
17. apr 2026
@anonym_01579e

Pri ATB musis vzdy brat probiotika. Aj tak tomu castokrat nezabranis.

@anonym_01579e ved som uzivala probiotika stale ked beriem ATB vzdy probiotika k nim

autor
17. apr 2026
@anonym_8bcc49

@anonym_autor no mna chytí každý rok v angína a keď dostanem buď jedne alebo druhé lieky tak si rovno kupujem v lekárni aj fungicidin lebo viem že tu masť budem potrebovať. A mám to takto asi od 20tky, imunitu aj všetko ostatné mám v poriadku.

@anonym_8bcc49 kks to je sila 🥺 ja uz rozmyslam ze si soravim dnes sedaci kupel z harmanceka alebo rebricka lebo stale mam tie praskliny a to dost boli