icon

Spôsobuje pravidelný beh oslabenie ciev v nohách?

12. jún 2023

ahojte moze podla vas ak osoba ktora ma nadvahu zacne pravidelne behat sposobit oslabenie ciev v nohach?..male modrinky a pod?

kvetinka75
12. jún 2023

koľko kg je nadváha? Pri veľkej nadváhe môžu otrasy spôsobiť všeličo. Preto sa neodporúča začať hneď behom.

autor
12. jún 2023

@kvetinka75 177 CM 95 kg

kvetinka75
12. jún 2023

autorka - ja by som skôr začala rýchlou chôdzou ako behom.

rebrambora
12. jún 2023

Hoci beh moze robit kazdy, nie je to len tak ako sa zda. Tenisky su velmi dolezite.
Presne rychla chodza a postupne pridavat. Ono clovek zabehne na zaciatok mozno tak pol km, pre niekoho je aj to vela.

xnatalkax
12. jún 2023

Zacni s prechadzkami, ja som tiez takto behala a mala som problem s krcnou chrbticou. Davaj pozor.
https://instagram.com/nataly.hrnek?igshid=OGQ5Z... Ja idem tiez z vysokej vahy, 106kg. Motivujeme sa navzajom 💪

puticka7
12. jún 2023

Moze byt, pri tazsej vahe to kludne moze byt problem, asi by som nezacala hned takto zhurta behom pri chutnuti. Ved su rozne ine pohybove aktivity, ktore su vhodne aj pre ludi s nadvahou.

svetlonos
12. jún 2023

Ahoj,
ano na beh je to velka nadvaha. Aj klby ti mozu tym trpiet. Ako baby pisu, rychlochodza je ok a plavanie super. Netrpia ti kolena a pouzivas velky pocet svalov bez ujmy na zdravi - za predpokladu, ze plavas spravne.

taktotedanie
13. jún 2023

Ja by som slaeste na hematologiu pretoze toto nie je normalny stav