icon

Stále som chorá

cherry1981
26. jan 2017

Prosim Vas viete mi poradit? Ja som neustale chora, Ja som uz zufala ako sa kazda malickost na mna prilepi Beriem aj imunor kedze sa toto taha uz vyse roka ale ani ten mi nepomaha. Dost casto mi choroby nosi dieta zo skolky . Uz neviem kde zacat . Vzdy sa snazim to zvladnut bez atb ale nakoniec na nich skoncim dostanem zapal priedusiek zacnem vykasliavat zelene a ide to a toto kazdu chvilu uz si neviem rady.

Strana
z2
marina24
8. feb 2017

@cherry1981 wobenzym je fajn vec,ale ja ho nemozem, skor profizym beriem,ked je moc zle. ja sa celkovo snazim jest zdravsie, vela vitaminu C si davam v tabletkách, inak na podporu imunity,asi nic..neviem,ci este nieco k tomu niečo,ale ribomunyl je pre mna základ, momentálne u zsa skoncili dva roky jedenia toho pripravku,ale uz mi je lepsie trošku,citim...ja som mavala take hrdlo z nicoho nič, ze som nemohla ani dychat, anginy take,ze som sa skriabal po stenach, ani po atb mi nepomohlo, hnis v krku, hrce hnisu v krku, nemohla som ani jest od bolestí a rezania v krku....nechapala som,co to je, sla som na imunologiu, dala mi doktorka jest omarit( antialergicky liek), aribomunyl..omarit som poctivo jedla asi rok, potom som ho vysadila,a snazila som sa iba ribomunyl....ale pozor, ten ribomunyl je strasne silny !! raz som si ho zabudla dat večer pred spanim a do rána ma starsne bolelo hrdlo.
to sa je tak, ze prve styri dni v mesiaci sa večer pred spaním cmula jedna tabletka, potom na dalsi mesiac to iste....po jednom roku je par mesiacov pauza, potom odznova rok brat to iste....medzitym by sa nemali brat atb,ale ked uz si moc chora,tak logicky musis..
ribomunyl ma zachranil pred blazincom,asi by mi bolo slahlo v hlave nacisto, ked som mala dva roky vkuse angíny a nemohla som ani jesť,ani atb nepomáhali ani nič...je to moja spasa,ked to mam tak povedat, este ze existuje ten liek. vdaka bohu.dufam,ze aj tebe pomoze!!!!

cherry1981
autor
8. feb 2017

@marina24 a preco ho nemozes? ten profizym je lepsi?

tuusfatum
8. feb 2017

@cherry1981 napr. Wobenzym to su traviace enzymy...ale liecia komplexne telo skryte zapaly, imunitu ,opuchy

marina24
9. feb 2017

@cherry1981 wobenzym ja nesmiem,mam nan alergiu :(zial

miciii
19. feb 2019

Ahojte prosim vas poradte stale som chora? Behom pol roka uz sieste antibiotika som na nervyy z toho. Zacalo to urazom nohy( poskodene slachy na nohe), zapal mocovych ciest 2× antibiotika,hnisa angina 1× ant, neskor problemy z tlakom a cukrom( cukrovka sa nepotvrdila),zapal priedusiek 2× antb.,momentalne uzivam znova potvrdili sa mi plucne chlamydie,som unavena stale sa mi chce spat mate stym niekto skusenosti? Dakujem vsetkym za odpovede

14lenka80
8. mar 2020

@miciii čítam to síce až po čase, ale keď to vidím, vidím seba.... Každé tri týždne ATB, anginy, zápaly dýchacích ciest, pľúcne chlamýdie, zapálené none dutimy.... Plánovaná operácia na koleno, ktorá sa odkladal, lebo boli zle výsledky. Až...... Som sa dostala k produktom od LR a k primárovi Tomášovi Kampemu, ktorý po konzultácii, mi poradil produkty. Samozrejme moja imunita po toľkých ATB nulová.... Potrebujete v prvom rade probiotika, v tom čase som brala nejaké z lekárne, POTREBUJETE NAŠE., TEKUTÉ COLOSTRUM 4 FĽAŠKY, ALOE VERA DRINKING GÉL, SOS SPREJ NA DUTINY..... ĽUDIA bola som šokovaná v prvom momente z tej ceny, ale hneď som sa zaregistrovala, aby som mala výrobky za nákupnú cenu. Obetovala som do seba okolo 400 eur. Ale...... Už 2 roky som nemala v sebe ani jednu tabletku...... A na operácii po ich Freedom gele na kĺby som ani nebola. Takže, ak chcete poradiť, som vám dispozcii.

lucia_b23
8. mar 2020

Otuzovanie jednoznacne..

Strana
z2